Miami-Dade: Od srede se ponovo zatvaraju restorani, teretane..

Miami-Dade: Od srede se ponovo zatvaraju restorani, teretane..

Ovih deset država u Americi najviše posećuju strani turisti
Universal Orlando otvara svoje parkove 5. juna
Inflacija u SAD-u najveća u poslednjih 13 godina

Broj slučajeva COVID-19 i dalje raste širom sveta. Okrug Miami-Dade jedan je od najteže pogođenih područja u Sjedinjenim državama. Gradonačelnik okruga Miami-Dade, Carlos Gimenez ponovo će uvesti ograničenja i zatvoriti veliki deo ekonomije.

Očekuje se da će gradonačelnik danas potpisati nalog za hitne slučajeve, koji će ponovo zatvoriti restorane (osim za dostave), teretane, fitnes centre, servise za kratkoročno rentanje stanova, banketne prostorije i sale.

Naredba će stupiti na snagu u sredu, 8. jula.

U ovom trenutku planiramo da držimo otvorene razne aktivnosti na otvorenom, uključujući kondominijumske i hotelske bazene sa strogim pravilima društvenog distanciranja i maski, kao i letnji kampovi i dečiji vrtići sa strogim ograničenjima kapaciteta, koji zahtevaju maske i socijalnu distancu od najmanje 6 stopa“, rekao je Gimenez u izjavi.

Plaže okruga, koje su zatvorene za praznik 4. jula, biće ponovo otvorene u utorak, 7. jula. Gradonačelnik je rekao da ako ponovo primete gužve i da ljudi ne poštuju pravila, biće primoran da ih ponovo zatvori plaže.

Kancelarijske zgrade, prodavnice i uslužne delatnosti ostaće otvorene. Policijski čas u periodu od 22h do 6 časova ujutru ostaće na snazi do daljnjeg.

COMMENTS

WORDPRESS: 0