Miami-Dade: Od srede se ponovo zatvaraju restorani, teretane..

Miami-Dade: Od srede se ponovo zatvaraju restorani, teretane..

Potreban studio ili jednosoban stan u Majamiju
Evo kada možete očekivati novac za povraćaj poreza ove godine
Evo kako Vlasnici Kia i Hyundai vozila mogu dobiti novac na osnovu grupne tužbe

Broj slučajeva COVID-19 i dalje raste širom sveta. Okrug Miami-Dade jedan je od najteže pogođenih područja u Sjedinjenim državama. Gradonačelnik okruga Miami-Dade, Carlos Gimenez ponovo će uvesti ograničenja i zatvoriti veliki deo ekonomije.

Očekuje se da će gradonačelnik danas potpisati nalog za hitne slučajeve, koji će ponovo zatvoriti restorane (osim za dostave), teretane, fitnes centre, servise za kratkoročno rentanje stanova, banketne prostorije i sale.

Naredba će stupiti na snagu u sredu, 8. jula.

U ovom trenutku planiramo da držimo otvorene razne aktivnosti na otvorenom, uključujući kondominijumske i hotelske bazene sa strogim pravilima društvenog distanciranja i maski, kao i letnji kampovi i dečiji vrtići sa strogim ograničenjima kapaciteta, koji zahtevaju maske i socijalnu distancu od najmanje 6 stopa“, rekao je Gimenez u izjavi.

Plaže okruga, koje su zatvorene za praznik 4. jula, biće ponovo otvorene u utorak, 7. jula. Gradonačelnik je rekao da ako ponovo primete gužve i da ljudi ne poštuju pravila, biće primoran da ih ponovo zatvori plaže.

Kancelarijske zgrade, prodavnice i uslužne delatnosti ostaće otvorene. Policijski čas u periodu od 22h do 6 časova ujutru ostaće na snazi do daljnjeg.

COMMENTS

WORDPRESS: 0