Miami Dade okrug od srede otvara parkove, marine i golf terene

Miami Dade okrug od srede otvara parkove, marine i golf terene

Kako izabrati najbolji penzioni plan u Americi? Evo šta treba da znate
Najveći svetski naučnici koji su živeli u Americi
Deset neverovatnih životinja koje postoje samo u Severnoj Americi

U sredu će se službeno završiti šestonedeljna uredba za zatvaranje parkova u okrugu Miami-Dade. Parkovi će se otvoriti ali pod novi pravilima koja će biti usmerena na ograničavanje bliskih kontakata u parkovima tokom pandemije koronavirusa.

Međutim, ova uredba ne znači da će svi parkovi biti otvoreni, grad Majami i neki drugi gradovi u okrugu doneli su odluku da njihovi parkovi i dalje ostanu zatvoreni.

Na Key Westu pojedine plaže se otvaraju ove nedelje, ali samo za stanovnike, pošto su još uvek postavljena dva kontrolna punkta na putu do ostrva kako bi se sprečio dolazak turista.

“Ovo je nova realnost”, rekao je Gimenez novinarima pre nego što je izneo nova pravila koje će primenjivati u parkovima. Okrug je angažovao 400 pripadnika privatnog obezbeđenja koji će biti zaduženi sa sprovođenje novih pravila koja uključuju zabranu organizovanog sporta, uključujući košarku kao i ograničenja u kretanju. Posetioci parka moraće da šetaju u jednom smeru bez zadržavanja i kontakta sa drugima. Plaže u Majamiju ostaće zatvorene do daljnjeg.

COMMENTS

WORDPRESS: 0