Miami-Dade: Ponovo otvoreni hoteli, ali uz nova pravila i ograničenja

Miami-Dade: Ponovo otvoreni hoteli, ali uz nova pravila i ograničenja

IRS počeo slanje debitnih kartica sa 1200$ pomoći
Upoznajte Gordanu Draganić, mladu srpsku umetnicu iz Čikaga!
Američki regulatori dozvolili bustere za starije od 16 godina

Kao što je ranije najavljeno, hoteli i moteli u okrugu Miami Dade danas se ponovo otvaraju za turiste.

Nakon dvomesečne pauzu, hotelska industrija u Majamiju ušla je u sledeću fazu. Međutim, sada će sve izgledati drugačije – recepcija, čišćenje, ručavanje.

Šta se promenilo?

Svi gosti tokom boravka u hotelu moraće da nose masku ili prekrivač za lice, preko usta i nosa, osim u hotelskoj sobi. Zaposleni će takođe morati da nose masku u svakom trenutku. To znači da gosti i zaposleni moraju da nose prekrivače lica tokom prijave na recepciji, dok se voze liftom i bilo kojim drugim „zajedničkim prostorom“. Takođe morate nositi masku na „zajedničkim prostorima“ izvan hotela ako socijalna distanca nije moguća.

Prijavljivanje ili odlazak iz hotela može potrajati duže nego inače. U okrugu Miami-Dade, to znači „postepeni“ ulazak grupa ili pojedinaca u lobi. U lobiju će biti dozvoljeno do 10 ljudi, samo jedan gost istovremeno će moći pristupi recepciji radi pomoći.
Isti lift će moći da koristi do četiri osobe istovremeno, osim ako nisu iz iste porodice.

Ostavite svoje kućne ljubimce kod kuće.
U hotelskoj sobi mogu boraviti samo servisne životinje, čak i ako je hotel prilagođen kućnim ljubimcima, odnosno “pet friendly”.

Uslužni parking (Valet) biće dostupan samo u hotelima koji ne nude parking na licu mesta. Uslužni radnici vam ne mogu pomoći oko prtljaga. Gosti će morati da nose svoje torbe, osim ako fizički nisu u mogućnosti da je podignu.

Prostori za sastanke, bankete i kongresne sale moraju raditi sa kapacitetom od 50 posto, sa stolovima koji su postavljeni tako da omogućavaju društveno distanciranje od šest stopa i ne mogu okupljati više od 10 ljudi istovremeno. Restorani će takođe morati da se pridržavaju novih pravila koja važe u okrugu, baffet samousluživanje je otkazano. Barovi u okviru hotela biće i dalje zatvoreni.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0