Miami-Dade prelazi u Fazu 2 državnog plana ponovnog otvaranja u ponedeljak

Miami-Dade prelazi u Fazu 2 državnog plana ponovnog otvaranja u ponedeljak

10 najplaćenijih internshipa u Americi, neki od njih su plaćeni preko $10.000 mesečno
Zakupnine u Brickelu, Edgewater i Downtown-u udvostručene
11 napuštenih gradova u SAD koje još uvek možete posetiti

Okruzi Miami-Dade i Broward preći će u Fazu 2 državnog plana ponovnog otvaranja u ponedeljak, najavio je guverner Floride Ron DeSantis.

DeSantis je govorio na konferenciji za novinare u petak popodne, zajedno sa gradonačelnikom okruga Miami-Dade Karlosom Gimenezom i upravnikom javnih škola okruga Miami-Dade Albertom Carvalhoom u Muzeju nauke Phillip and Patricia Frost.

DeSantis je rekao da će odluka da se deca vrate u školu, ipak, na kraju biti prepuštena roditeljima, koji mogu odlučiti da zadrže svoju decu u virtuelnom učenju.

Gimenez je rekao da će zvaničnici okruga nastaviti da rade sa medicinskim stručnjacima kako bi utvrdili koje druga grane industrije treba ponovo otvoriti u fazi 2.

Gradonačelnik je već najavio ove nedelje da će većim mestima na otvorenom, poput zoološkog vrta u Majamiju i Jungle Islanda, biti dozvoljeno da se ponovo otvore počev od ponedeljka. Barovi i noćni klubovi u okrugu Miami-Dade ostaće zatvoreni.

Okrug Broward takođe ostavlja barove i klubove zatvorenima. Gimenez je takođe rekao da je spreman da razmotri mogućnost ponovnog otvaranja bioskopa, kuglana, igraonica i drugih mesta za zabavu, s tim da će nova operativna pravila stići već u ponedeljak, kada se zvanično dogodi prelazak na fazu 2.

Izvor: Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0