Miami Maraton – Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj ove nedelje

Miami Maraton – Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj ove nedelje

Miami Glasnik dobitnik prestižne nagrade Matice iseljenika i Srba u regionu
Bayfront Holiday Village
U Majamiju uspešno održan Pokladni Piknik (Video)

Ove nedelje nas očekuje još jedan Miami Marathon,  na kome će učestvovati više od 19.000 učesnika!

Događaj počinje rano, u 05:55h ispred Miami-Dade Arena-e. Trkači će se uputiti preko MacArthur Causeway do Ocean Drive-a, kroz umetnički kvart (art district) i nazad kroz Coconut Grove.

Pored maratona od 26,2 milje, postoji i polumaraton od 13,1 milju, na većem delu iste staze, u nedelju.

Zatvaranje puteva (informacije policije Majamija):

Zatvaranje ulica počeće u 05:00h ujutru, a ulice će ponovo biti otvorene do 14h.

Petak, 10:00h: Biscayne Boulevard, izemđu SE 2nd Street i NE 2nd Street će biti delimično zatvoren kako bi se omogućila implementacija ciljne linije. Severne saobraćajne trake bulevara biće zatvorene, primenom suprotnog toka. Sav saobraćaj koji ulazi u Biscayne Boulevard kod Chopin Plaza-e biće preusmeren na južne trake u SE 1st Street do NE 2nd Street gde će suprotni tok vraćati obrasce saboraćaja u normalu.

Subota, 08.00h: Sav saobraćaj u pravcu severa koji ulazi u Biscayne Boulevard kod Chopin Plaza-e biće preusmeren na zapad u SE 2nd Street. Saobraćaj u pravcu juga na Biscayne Boulevard-u će biti preusmeren ka NE 1st Street i slati dalje na zapad. Ovim će se zatvoriti Boulevard severno i južno od NE 1st Street do SE 1st Street.

Nedelja, 05:00h: Zatvaranje puteva za događaj će poćeti širom grada, i ponovo će se otvoriti oko 11:00h, nakon završetka trke. Ubrzo nakon što poslednji učesnik završi trku, ponovo će se otvoriti svi putevi osim suprotnog toka na Biscayne Boulevard-u. procenjuje se da će taj suprotni tok na Biscayne Boulevard-u biti otvoren oko 17:00h.

Sada je prekasno za prijavu, ali ako tražite mesto za gledanje, kliknite OVDE za više informacija o nekim od najboljih mesta.

Za više informacija o događaju, posetite oficijalnu stranicu Maratona u Majamiju (klikom OVDE).

Mapa trase:

 

Izvor: Local10.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0