Miami Maraton – Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj ove nedelje

Miami Maraton – Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj ove nedelje

Muzej sladoleda se trajno vraća u Majami
Miami Spice se vraća nakon pauze. Evo koji sve restorani učestvuju ove godine
Rakija Grill Grand Opening

Ove nedelje nas očekuje još jedan Miami Marathon,  na kome će učestvovati više od 19.000 učesnika!

Događaj počinje rano, u 05:55h ispred Miami-Dade Arena-e. Trkači će se uputiti preko MacArthur Causeway do Ocean Drive-a, kroz umetnički kvart (art district) i nazad kroz Coconut Grove.

Pored maratona od 26,2 milje, postoji i polumaraton od 13,1 milju, na većem delu iste staze, u nedelju.

Zatvaranje puteva (informacije policije Majamija):

Zatvaranje ulica počeće u 05:00h ujutru, a ulice će ponovo biti otvorene do 14h.

Petak, 10:00h: Biscayne Boulevard, izemđu SE 2nd Street i NE 2nd Street će biti delimično zatvoren kako bi se omogućila implementacija ciljne linije. Severne saobraćajne trake bulevara biće zatvorene, primenom suprotnog toka. Sav saobraćaj koji ulazi u Biscayne Boulevard kod Chopin Plaza-e biće preusmeren na južne trake u SE 1st Street do NE 2nd Street gde će suprotni tok vraćati obrasce saboraćaja u normalu.

Subota, 08.00h: Sav saobraćaj u pravcu severa koji ulazi u Biscayne Boulevard kod Chopin Plaza-e biće preusmeren na zapad u SE 2nd Street. Saobraćaj u pravcu juga na Biscayne Boulevard-u će biti preusmeren ka NE 1st Street i slati dalje na zapad. Ovim će se zatvoriti Boulevard severno i južno od NE 1st Street do SE 1st Street.

Nedelja, 05:00h: Zatvaranje puteva za događaj će poćeti širom grada, i ponovo će se otvoriti oko 11:00h, nakon završetka trke. Ubrzo nakon što poslednji učesnik završi trku, ponovo će se otvoriti svi putevi osim suprotnog toka na Biscayne Boulevard-u. procenjuje se da će taj suprotni tok na Biscayne Boulevard-u biti otvoren oko 17:00h.

Sada je prekasno za prijavu, ali ako tražite mesto za gledanje, kliknite OVDE za više informacija o nekim od najboljih mesta.

Za više informacija o događaju, posetite oficijalnu stranicu Maratona u Majamiju (klikom OVDE).

Mapa trase:

 

Izvor: Local10.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0