Miami Seaquarium odbija da zatvori park i vrati zemljište Miami-Dade okrugu

Miami Seaquarium odbija da zatvori park i vrati zemljište Miami-Dade okrugu

Bajden najavio nova pravila za vakcinaciju koja bi mogla obuhvatiti 100 miliona Amerikanaca
Električni skuteri bi se mogli brzo vratiti na ulice Majamija, ali sa novim pravilima i ograničenjima
Gde da provedete najlepši Božić? Dva grada sa Floride našla su se na prestižnoj listi

Miami Seaquarium je saopštio Miami-Dade okrugu da će se boriti protiv raskida ugovora o zakupu obale, tvrdeći da su napori da se izbaci tematski park zasnovani na pogrešnim tvrdnjama o lošem čuvanju životinja i održavanju zgrada.

“Dobili smo vaše obaveštenje s ozbiljnom zabrinutošću i razočaranjem”, napisao je Edwin Gonzalez, lider kompanije koja poseduje posao Seaquariuma, u pismu kabinetu gradonačelnice Danielle Levine Cava. “Pronašli smo značajne dokaze koji opovrgavaju tvrdnje iz vašeg obaveštenja.”

Nije bilo trenutnog odgovora iz kabineta gradonačelnice na pismo koje je poslao Gonzalez.

Gonzalez, izvršni direktor meksičke kompanije Dolphin Company, tvrdi da administracija okruga pokušava da izbaci tematski park sa morskim sisarima na osnovu parcijalnih informacija koje su dobili od federalnih regulatora i inspektora Miami-Dade-a.

Iako su višestruka izveštavanja na federalnom i okružnom nivou otkrila probleme u vezi sa čuvanjem životinja u Seaquariumu i održavanjem parka, Gonzalez tvrdi da Miami-Dade ignoriše dokumentaciju koja pokazuje da su problemi ili rešeni ili umanjeni.

ca.news.yahoo.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0