Miami Worldcenter: Niče novi toranj u sklopu projekta od 6 milijardi dolara

Miami Worldcenter: Niče novi toranj u sklopu projekta od 6 milijardi dolara

Bajdenova administracija priprema putna ograničenja zbog omikron soja kovida
Ovo su države u koje se Amerikanci najviše sele od početka pandemije
Stimulusni ček od $600, pomoć za nezaposlene. Evo šta sve donosi novi paket pomoći

Izgradnja na 10 blokova koji čine Miami Worldcenter krenula je 2006. godine, a odložena je zbog Velike recesije i drugih izazova tokom decenije.

Upkos izazovima, Miami Worldcenter se približava završetku. Starbucks je u decembru najavio planove za otvaranje prostora novog prostora u Jewel Boxu, trgovinskom centru.

Ovaj master-plan projekat od 6 milijardi dolara prostire se na 27 ari, čineći ga drugim najvećimu Sjedinjenim Državama – samo Hudson Yards u Njujorku zauzima veću površinu.

“Ideja za Miami Worldcenter potekla je iz svesti o tome kako su se razvijali i rastu drugi veliki gradovi,” rekao je Motwani, upravljački partner Miami Worldcenter Associates. Drugi metropolitanski centri, uključujući Njujork, San Francisko, Pariz i London, počeli su svoj rast pre pojave automobila, šireći se organski iz gustog jezgra.

Grupa Falcone, u saradnji sa arhitektonskim studiom Nichols, otkrivala je planove za novi 53-spratni toranj sa mešovitom upotrebom na Bloku C, istočno od Miami Worldcentra, obećavajući da će preoblikovati sektore luksuznog stanovanja i ugostiteljstva u tom području.

traded.co

COMMENTS

WORDPRESS: 0