Money Heist: The Exerience – Karte za pljačku godine u Majamiju u prodaji!

Money Heist: The Exerience – Karte za pljačku godine u Majamiju u prodaji!

Da li je engleski službeni jezik u SAD? Sedam činjenica koje niste znali o zvaničnom jeziku Amerike
ICE planira da u nedelju započne ranije odložene racije na imigrante!
Guverner DeSantis planira da zabrani “Covid Pasoše”. Miami Heat planira posebna sedišta za navijače koji su vakcinisani

Netflix i Fever udružili su se kako bi stvorili uzbudljiv pozorišni događaj pod nazivom Money Heist: The Exerience, zasnovan na istoimenoj istoimenoj seriji na španskom jeziku (poznata i kao La Casa de Papel). Obuhvatno i uzbudljivo iskustvo, koje počinje 29. oktobra, postavlja učesnike u središte uzbudljive pljačke koja je vrlo slična onome što se dešava tokom aktuelne sezone emisije, koja se upravo emituje.

Učesnici će se pridružiti ozloglašenoj lopovskoj bandi, oblačeći čuveni crveni kombinezon i masku Salvadora Dalija dok slede Profesorov plan da provale u čudesna mesta u gradovima širom sveta

Očekujte zapanjujuće vizuelne efekte i neočekivane zaokrete jer dva iskustva nisu ista-vaša interakcija sa svakim od likova određuje vašu sudbinu na ovom avanturističkom putovanju koje želite sami. Ostaje jedino pitanje koje ćete ime grada uzeti?

oney Heist: The Experience počinje 29. oktobra i održavaće se svakog petka od 16:00 do 21:00 i subotom i nedeljom od 11:00 do 21:00. Karte koštaju 51 dolar po osobi i možete ih rezervisati na sledećem linku.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0