Muzej sladoleda se trajno vraća u Majami

Muzej sladoleda se trajno vraća u Majami

Beogradski Sindikat u Majamiju 10. oktobra
2023: Najbolja mesta za uživanje u novogodišnjem vatrometu
Premijera „Dare iz Jasenovca“ 20. februara ekskluzivno na RTS-u

Magični grad Miami Beach će uskoro dobiti trajnu i veću verziju Muzeja sladoleda, popularne destinacije koja je postala prava zemlja čuda za sve ljubitelje ovog omiljenog slatkiša. Nakon uspešnih privremenih poseta 2017. i 2022. godine, Muzej sladoleda sada se sprema da se trajno nastani u srcu Majamija.

Planirano je da se Muzej sladoleda otvori početkom 2024. godine, u sklopu novog objekta Miami Worldcenter, koji je vredan čak 6 milijardi dolara. Ova destinacija mešovite upotrebe prostiraće se na impresivnih 27 jutara u centru grada, obećavajući posetiocima jedinstveno iskustvo.

Miami Worldcenter Retail Paseo

Novi prostor Muzeja sladoleda prostiraće se na dva sprata i imaće površinu od neverovatnih 14.000 kvadratnih stopa. Dizajniran od strane internog dizajnerskog tima Muzeja sladoleda, uz korišćenje veštačke inteligencije, ovaj prostor će zadržati isti osećaj dečije radosti i čuđenja koji se doživljava na drugim lokacijama.

Posetioci će imati priliku da istraže 10 jedinstvenih, interaktivnih instalacija koje će oživeti novu lokaciju. Neke od atrakcija uključuju čuveni bazen za prskanje, gde će se posetioci moći rashladiti u bazenu punom slatkih poslastica. Tu je i Cream Liner, iskustvo luksuznog aviona inspirisano 60-im i 70-im godinama prošlog veka, koje će goste odvesti na nezaboravno putovanje kroz vreme. Mary-E’s Diner će biti retro-futuristički centar pića i hrane sa temom sladoleda, dok će Dvorana zamrzivača biti istraživački prostor ispunjen tajanstvenim vratima frižidera, koji će sigurno probuditi radoznalost kod posetilaca. Naravno, neće nedostajati ni sladoleda, a svi će imati priliku da zabeleže svoje slatke trenutke selfijima.

Muzej sladoleda u Majamiju će se nalaziti na adresi 851 NE 1st Avenue (Jedinica #134) u Miami Worldcenter-u, duž pešačke šetališta između 1st i 2nd Avenue. Za sve dodatne informacije i mogućnost prijavljivanja na listu čekanja za otvaranje lokacije u Majamiju, zainteresovani posetioci mogu posetiti zvaničnu veb stranicu Muzeja sladoleda, klikom OVDE.

Ovaj slatki projekat sigurno će postati omiljeno mesto za sve ljubitelje sladoleda i one koji žele da se prepuste čarobnom svetu slatkog uživanja. Muzej sladoleda u Majamiju obećava da će postati nova ikona grada i privući brojne posetioce iz zemlje i inostranstva, deleći sa njima jedinstvene trenutke radosti i slatkih uspomena.

 

 

Izvor: Secretmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0