Na listi top 100: Dva restorana sa Floride među najboljim u Americi

Na listi top 100: Dva restorana sa Floride među najboljim u Americi

Srpska Crkva Sv. Simeon Mirotočivi vas poziva na subotnje druženje uz domaće specijalitete
Senat Floride usvojio zakon koji nalaže lokalnim vlastima da plate odštetu kompanijama ukoliko novi zakoni ugroze poslovanje
Na ovim aerodromima u Americi više vam neće trebati boarding pass

Yelp je objavio svoju godišnju listu “Top 100 restorana u SAD” za 2024. godinu. Dva restorana sa Floride su se našla na listi. U celoj Floridi, bilo je 13 restorana koji su predstavljali državu na Yelp-ovoj cenjenoj listi, koja je sastavljena analizom ocena i obima recenzija.

Evo najboljih restorana u zemlji prema Yelp-u za 2024. godinu:

  1. Tumerico – Tucson, Arizona
  2. Fratellino – Coral Gables, Florida
  3. The Tiny Turtle – Cocoa Beach, Florida (Rangiran na 84. mestu u celoj zemlji)
  4. EDOBOY – Orlando, Florida (Rangiran na 44. mestu u celoj zemlji)

Tumerico u Tucsonu, Arizona, zauzima prvo mesto na listi. To je vegetarijanska latinskoamerička kuhinja sa jelovnikom koji se menja svakog dana.

Fratellino u Coral Gables, Florida, rangiran je kao najbolji restoran u državi. Njihov jelovnik nudi klasična italijanska jela i domaću pastu.

U Orlandu, restoran EDOBOY, lociran u četvrti Mills 50, zauzeo je 44. mesto na listi. EDOBOY je sushi bar sa osam mesta za stajanje, prvi te vrste u Americi. Restoran je otvoren leta 2022. godine, inspirisan putovanjima osnivača Seana “Sunny” Nguyena i njegove supruge kroz ulice Tokija, Osake i Kyota.

The Tiny Turtle u Cocoa Beach, Florida, rangiran je na 84. mestu na listi. Ovaj restoran u centru Cocoa Beacha poznat je po svojoj karipskoj kuhinji, inspirisanoj kuvanjem bake i majke šefa kuhinje Moisesa.

Svaki od ovih restorana dobio je visoke ocene korisnika na Yelp-u i pohvale za kvalitet hrane, usluge i atmosfere.

local10.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0