Na ovim letnjim poslovima u Americi možete zaraditi i do $400 dnevno!

Na ovim letnjim poslovima u Americi možete zaraditi i do $400 dnevno!

Prijave za lutriju za “Zelenu Kartu 2024” počinju u sredu. Evo kako da aplicirate
Osam gradova sa Floride na listi najboljih gradove za samce u SAD
Deset najbogatijih gradova u Americi

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim poslom ili tražite sezonski posao, predstavljamo vam poslove gde možete zaraditi između 150 i 400 dolara dnevno. Već dugi niz godina u najpopularnijim restoranima u vodećim turističkim destinacijama Amerike funkcioniše servis za fotografisanje gostiju i prodaju slika, a fotografi su najčešće devojke sa Balkana koje trenutno žive i rade u Americi.

Zarada je odlična i ima dosta posla. Plaća se satnica i procenat od prodatih fotografija, tako da u zavisnosti od osobe može da se zaradi od 150 do 400 dolara dnevno” , kaže Vuk koji već nekoliko godina organizuje ove poslove širom poznatih letnjih turističkih destinacija.

Nakon ukidanja restrikcija i obaveznog nošenja maski došlo je porasta broja turista širom Amerike. Interesovanje za ovim poslovima je sve veće pa je povećan broj i destinacija na kojima će se raditi.

“Ove godine ćemo raditi u 4 različitih grada širom Amerike. Pored Myrtle Beach-a, ove godine u ponudi imamo Destin na Floridi. Dva nova grada ove godine su Las Vegas u Nevadi i Gatlinburg, Tenesi.” 

Prevoz je obezbeđen a isplata se vrši svakog dana. Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, samo da ste ljubazni i komunikativni. Trenutno su nam potrebne devojke za svih pet lokacija, posla ima do kraja leta  a u pojedinim mestima sezona se nastavlja i traje duže.

Za više informacija možete se javiti na broj (843) 333-0402.

COMMENTS

WORDPRESS: 0