Na ovim letnjim poslovima u Americi možete zaraditi i do $400 dnevno!

Na ovim letnjim poslovima u Americi možete zaraditi i do $400 dnevno!

Amerika će preporučiti građanima da ne putuju u 80 odsto zemalja
Deset najvećih arheoloških misterija Amerike
Miami Seaquarium se otvara za posetioce od 20. juna

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim poslom ili tražite sezonski posao, predstavljamo vam poslove gde možete zaraditi između 150 i 400 dolara dnevno. Već dugi niz godina u najpopularnijim restoranima u vodećim turističkim destinacijama Amerike funkcioniše servis za fotografisanje gostiju i prodaju slika, a fotografi su najčešće devojke sa Balkana koje trenutno žive i rade u Americi.

Zarada je odlična i ima dosta posla. Plaća se satnica i procenat od prodatih fotografija, tako da u zavisnosti od osobe može da se zaradi od 150 do 400 dolara dnevno” , kaže Vuk koji već nekoliko godina organizuje ove poslove širom poznatih letnjih turističkih destinacija.

Nakon ukidanja restrikcija i obaveznog nošenja maski došlo je porasta broja turista širom Amerike. Interesovanje za ovim poslovima je sve veće pa je povećan broj i destinacija na kojima će se raditi.

“Ove godine ćemo raditi u 4 različitih grada širom Amerike. Pored Myrtle Beach-a, ove godine u ponudi imamo Destin na Floridi. Dva nova grada ove godine su Las Vegas u Nevadi i Gatlinburg, Tenesi.” 

Prevoz je obezbeđen a isplata se vrši svakog dana. Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, samo da ste ljubazni i komunikativni. Trenutno su nam potrebne devojke za svih pet lokacija, posla ima do kraja leta  a u pojedinim mestima sezona se nastavlja i traje duže.

Za više informacija možete se javiti na broj (843) 333-0402.

COMMENTS

WORDPRESS: 0