Na trećem mestu u Americi: Znate li koji grad sa Floride je među najbezbednijim u zemlji?

Na trećem mestu u Americi: Znate li koji grad sa Floride je među najbezbednijim u zemlji?

Nova radna prilika u Majamiju: Postanite vozač za kompaniju Tesla i zaradite do $46 na sat
TOp 10 najskupljih koledža u Americi
Zašto je starosna granica za konzumiranje alkohola u Americi 21.godina?

Na sajtu MoneyGeek objavljeni su rezultati istraživanju koje je obuhvatilo preko 300 gradova sa populacijom preko 100.000 stanovnika. Korišćena je statistika o kriminalu koju je prikupio FBI, kako bi odredio troškove kriminala po stanovniku.

Prema ovoj listi, Thousand Oaks, Kalifornija, proglašen je najsigurnijim gradom u zemlji, sa troškovima kriminala od samo 241 dolara po stanovniku. Tesno su ga pratili Fishers, Indiana, i Pembroke Pines sa Floride.

Pembroke Pines je grad smešten u okrugu Broward, na jugoistoku Floride. Ovaj grad karakteriše prijateljska zajednica i raznovrsne mogućnosti za stanovanje. Kada je reč o bezbednosti, Pembroke Pines ima nekoliko karakteristika koje doprinose osećaju sigurnosti stanovnika.

Grad ima dobro organizovanu policiju koja se bavi održavanjem reda i sigurnosti. Lokalna policijska uprava sarađuje sa zajednicom kako bi identifikovala i rešila probleme u vezi sa bezbednošću. Takođe, grad redovno sprovodi programe edukacije o bezbednosti kako bi informisao stanovnike o preventivnim merama i postupcima u hitnim situacijama.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0