Na trećem mestu u Americi: Znate li koji grad sa Floride je među najbezbednijim u zemlji?

Na trećem mestu u Americi: Znate li koji grad sa Floride je među najbezbednijim u zemlji?

Amerikanci najzaduženiji u svojoj istoriji. Rekordna zaduženost na kreditnim karticama
Wells Fargo klijenti prijavljuju nestanak uplata sa njihovih bankovnih računa
Učestvujte u nagradnoj izložbi „Najlepše iz Srbije“

Na sajtu MoneyGeek objavljeni su rezultati istraživanju koje je obuhvatilo preko 300 gradova sa populacijom preko 100.000 stanovnika. Korišćena je statistika o kriminalu koju je prikupio FBI, kako bi odredio troškove kriminala po stanovniku.

Prema ovoj listi, Thousand Oaks, Kalifornija, proglašen je najsigurnijim gradom u zemlji, sa troškovima kriminala od samo 241 dolara po stanovniku. Tesno su ga pratili Fishers, Indiana, i Pembroke Pines sa Floride.

Pembroke Pines je grad smešten u okrugu Broward, na jugoistoku Floride. Ovaj grad karakteriše prijateljska zajednica i raznovrsne mogućnosti za stanovanje. Kada je reč o bezbednosti, Pembroke Pines ima nekoliko karakteristika koje doprinose osećaju sigurnosti stanovnika.

Grad ima dobro organizovanu policiju koja se bavi održavanjem reda i sigurnosti. Lokalna policijska uprava sarađuje sa zajednicom kako bi identifikovala i rešila probleme u vezi sa bezbednošću. Takođe, grad redovno sprovodi programe edukacije o bezbednosti kako bi informisao stanovnike o preventivnim merama i postupcima u hitnim situacijama.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0