Najbolja mesta na Floridi za porodični odmor

Najbolja mesta na Floridi za porodični odmor

11 napuštenih gradova u SAD koje još uvek možete posetiti
Royal Caribbean vraća besplatna krstarenje za decu
10 najboljih ski odmarališta u Sjedinjenim Državama

Od užurbanog Daytona Beach-a pa sve do šarmantne Siesta Key, ove destinacije imaju jednu zajedničku osobinu: to su najbolje plaže Floride za porodični odmor.

Prelepe plaže za porodicu i prijatelje dele neke posebne kvalitete u odnosu na one koje su prometne i svima dobro poznate. Na prvom mestu, do dubine ne dolazite brzo tako da vaši najmlađi mogu bezbedno da uđu u vodu sami kao i da izađu bez opasnosti od upadanja u dubinu. Takođe, ove plaže poseduju prostrane toalete i tuševe kao i odlične spasioce koji su uvek u pripravnosti. Pružaju mnogo za svaki uzrast, od onih najmlađih pa sve do roditelja koji se takođe mogu zabaviti! Kao poslednju opciju koja će vas sigurno privući ako planirate na put sa porodicom jesu i povoljni smeštaji koje svaki džep može da priušti sa uživanjem.

Ovo su pet najboljih plaža za vas i vašu porodicu na sunčanoj Floridi:

Clearwater Beach

Ušuškana uz zaliv na zapadnoj obali Floride, ova plaža će vas dočekati sa ponudama parasejlinga, vožnji piratskim brodovima kao i dugim šetnjama uz sami zaliv. Njen divni pesak i bistre, plitke vode će vas umiriti, izbistriti um i podmladiti. Noćne zabave uz zalazak Sunca na Doku 60 , bezbroj sportova na vodi i udobna odmarališta obećavaju da će svaki član vaše porodice uživati. Ne zaboravite da posetite Clearwater Marine Akvarijum, kako biste upoznali delfina po imenu Winter, zvezdu filmova ’Priča delfina’ (Dolphin Tale).

Siesta key

Ostrvo koje se nalazi nedaleko od Sarasote, u zapadnom delu Floride, nagrađivana plaža Siesta Key je pravi užitak za ljubitelje sportova na vodi, ronjenja i mnogih drugih aktivnosti. Veliki broj povoljnih restorana, prodavnica vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Erin Dugan, direktor za odnose sa javnošću SCVB-a navodi da je Siesta Key prelepo mesto za porodice jer garantuje zabavu za svakog člana i to je njena prednost u odnosu na bilo koju drugu plažu. Veliki broj prodavnica, tereni za odbojku, igrališta kao i jedna od najelpših peščanih plaža koju ste ikada videli!

Amelia Island

U severo-istočnoj Floridi možete otkriti divno Amelia ostrvo. Ova destinacija vam nudi pogled na kilometarske plaže Atlantika gde možete isprobati vožnju kajakom, jahanje i učiti o istoriji ovog mesta u Fort Clinch State Parku.

Amelia Island odmaralište nude zaplanjujući program za decu , pružajući roditeljima malo vremena za odmor bez griže savesti i vreme da sami istraže ovo fantastično mesto.

Panama City Beach

27 milja prelepih peščanih plaža znači da je Panama City Beach pravo mesto za vašu porodicu! Od neobičnih restorana do eko – avantura pa sve do uzbudljivih sportova na vodi, ovo mesto će pronaći skrivenu težnju svakoga od vas i ispuniti je čineći vas njenim gostom i sledeće godine! Pier park predstavlja zadivljujuće mesto za šoping i zabavu a gradski repertoar događaja ima ponešto za svakog svog gosta koji želi da provede najlepši odmor u životu baš na ovom mestu!

Daytona Beach

Atmosfera koju možete doživeti na Daytona Beach će biti jedna od najlepših uspomena koju ćete poneti sa svog odmora!

Ovaj užurbani grad čini svaku aktivnost lakom, svaku zamisao izvodljivom.
Želite svojim autom da dođete do svog omiljenog mesta na plaži? Može!

Svaka vaša želja može biti ispunjena ako se odlučite za odmor na Deytona Beach-u gde će vas, pored stručnog osoblja i iskusnih prodavaca, dočekati prelepe plaže, prijatne temperature i bistro plava voda!

Atrakcije van plaže uključuju i Daytona Lagoone vodeni park, Naučni centar za istraživanje morskih sisara, Ponce de Leon Inlet Light Station kao i Daytona International Speedway.

https://www.visitflorida.com/en-us/florida-beaches/best-family-beaches-in-florida.html

COMMENTS

WORDPRESS: 0