Najbolja mesta za proslavu 4. jula u Majamiju

Najbolja mesta za proslavu 4. jula u Majamiju

Amerika danas slavi Labor Day. Evo kako je nastao i zbog čega se obeležava
Drugo Srpsko filantropsko gala veče u Njujorku
Serb Fest Clearwater Beach, od 15-17 novembra!

Iako vatromet iznad Biscayne Bay-a možete videti nekoliko puta u toku godine, postoji nešto posebno u vezi sa Četvrtim julom. Bez obzira na koji dan u nedelji pada, meštani su slavljenično raspoloženi. Još jedna sjajna činjenica: kvartovi Majamija i Miami Beach-a, kao i lokalni hoteli imaju svoje zabave i vatromete, što znači da gde god da ste, verovatno postoji fantastično mesto u blizini da provedete Dan nezavisnosti. Evo pogleda na najbolje vatromete i žurke 4. jula u Majamiju.

Fireworks over the Downtown Miami skyline1. Jul

Pošto 4. jul ove godine pada u utorak, poznati di-džej Majamija Oscar G pokreće stvari u subotu pre praznika sa muzikom ispunjenom MADE IN MIAMI Pool Party u hotelu Kimpton EPIC u centru Majamija. Održava se od 13 do 21 čas, a proslava uključuje i sledeća imena: Harry Romero, Cocodrills, Lazaro Casanova i Amal Nemer.

Vatromet i patriotski koncert povodom Dana nezavisnosti

4. jul

Uživajte u simfonijskoj pratnji vatrometa četvrtog jula u South Beach-u u okviru Festivala klasične muzike u Miami Beach-u. Vatromet i patriotski koncert povodom Dana nezavisnosti održava se u parku Lummus na Ocean Drive-u, počevši od koncerta u 20:30h. nakon čega će uslediti vatromet u 21 čas. Kada vatromet počne da obasjava nebo, simfonija će preći u klasičnu simfonijsku muziku, kao što su „Uvertira iz 1812“ Čajkovskog i Souzina „Stars and Stripes Forever“. Možda će ubaciti i neke brodvejske klasike. Orkestar će pratiti pevači Alumni Division Singers. Događaj je besplatan, ali rezervišite kartu onlajn.

Bayfront Park Proslava četvrtog jula

4. jul

Veliki vatromet osvetljava vode u centru Majamija, a najbolje mesto da ga uhvatite je iz legendarnog Bayfront parka. Godišnja proslava Bayfront Parka četvrtog jula počinje u 16 časova, a gosti se podstiču da dođu ranije jer se prostor brzo popunjava. Kada dođe 21 čas, nebo svetli u briljantnim bojama više od 30 minuta, reflektujući se od Biscayne Bay-a i kula horizonta Majamija.

Krstarenje sa vatrometom 4. jula na Bayside-u

4. jul

Postoji nešto magično u gledanju vatrometa na Dan nezavisnosti iz vode, a ako nemate čamac (ili prijatelja sa čamcem), još uvek postoji način da uhvatite predstavu u zalivu. Specijalno krstarenje zalivom 4. jula kreće sa pijace Bayside u centru Majamija u 20 časova i plovi kroz Biscayne Bay sve dok vatromet ne počne u 21 čas. Plešite uz odlične melodije i kupite piće da nazdravite Americi u gotovinskom baru na brodu. Gosti su dobrodošli da donesu svoju hranu.

Fantastičan Dan nezavisnosti sa zvezdama

4. jul

The Wharf Miami donosi svoj redovni vikend haos u utorak, gde je domaćin masovne zabave pored vode Star-Spangled Awesome: Proslava Dana nezavisnosti 4. jula duž reke Miami u centru Majamija. Crveni, beli i plavi motivi će uključivati sangrije od 4 dolara u svakoj boji, kao i boce Veuve Clicquot od 75 dolara i druge koktele patriotske boje. Obavezno odgovorite (RSVP).

Fourth of July sa Simfonijskim orkestrom Majamija u Peacock Parku

4. jul

Vatromet uvek deluje malo dramatičnije kada je postavljen uz muziku, zar ne? Pojačajte uzbuđenje za nekoliko stepenika kada ta muzika dolazi iz živog simfonijskog orkestra, što je upravo ono što ćete naći u Peacock Parku u Coconut Grove-u. Događaj 4. jula sa Simfonijskim orkestrom iz Majamija počeće besplatnim koncertom na otvorenom koji počinje u 19:30, i koji vodi do vatrometa u 21:00. Događaj je besplatan, ali je broj mesta ograničen tako da treba da rezervišete mesto online.

Fourth of July u Ritz-Carltonu, Key Biscayne

4. jul

Ritz-Carlton, Key Biscayne priređuje veliku žurku sa roštilja četvrtog jula, sa impresivnom postavkom pored bazena koja počinje u 19:30. Jelovnik će uključivati NY strip odreske, rebra sa roštilja, škampe i piletinu na žaru, hamburgere i viršle – plus obilje deserta i bezalkoholnih pića. U 21:00, gosti će imati mesto u prvom redu za vatromet Key Biscayne.

Proslava četvrtog jula grada South Miami-a

4. jul

South Miami je domaćin porodične proslave četvrtog jula u Palmer Parku. Svečanost počinje u 17 časova. sa punim programom žive muzike, kolekcijom lokalnih kamiona sa hranom i dečijim aktivnostima. Noć se završava vatrometom oko 21 sat. Gosti se podstiču da ponesu svoje ćebad i opremu za piknik, a alkoholna pića ili kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

North Bay Village Party Fourth of July

4. jul

Ovaj deo grada sa nešto manje od 8.000 stanovnika priređuje NBV-ovu žurku četvrtog jula, divnu proslavu zajednice u parku Dr. Paul Vogel sa bounce house-om, roštiljem, slikanjem lica i živom muzikom. Zabava počinje u 18 časova i završava se oko 20 časova.

Proslava četvrtog jula u hotelu Biltmore

4. jul

Slavni hotel Biltmore u Coral Gables-u je mesto održavanja godišnje proslave vatrometa četvrtog jula, gde se možete diviti hotelskom vatrometu preko golf terena.

Proslava Dana nezavisnosti u Hialeah-u

4. jul

Hialeah organizuje jednu od najvećih žurki 4. jula na Floridi, privlačeći više od 18.000 ljudi u Milander park svake godine. To je uglavnom zahvaljujući zvezdanoj postavi muzike uživo, koja je prethodnih godina uključivala Leoni Torres i više DJ setova. Gladni učesnici mogu da iskoriste prednosti lokalnih kamiona sa hranom. Fešta traje do 21 čas, kada muzika ustupa mesto vatrometu, koji je savršen završetak slavljeničkog dana.

 

 

Izvor: Miamiandbeaches.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0