Najbolja mesta za proslavu Nove godine u Majamiju – pogledajte predloge za najluđu noć dočeka 2022.godine

Najbolja mesta za proslavu Nove godine u Majamiju – pogledajte predloge za najluđu noć dočeka 2022.godine

Miami Spice 2022: Lista restorana koji učestvuju
Uskoro svečano otvaranje renoviranog hotela Mondrian
Veliko osvećenje hrama Svetog Simeona Mirotočivog u Majamiju

Majami je prelep grad u Sjedinjenim Državama i na ovom mestu se može dočekati nova godina uz nezaboravan provod! Ako planirate da proslavite Novu godinu na potpuno nov način, onda odletite za Majami i pogledajte opcije koje će vas oduševiti. Ako ste početnik u obilasku Majamija i želite da znate šta tamo možete da istražite, čitajte dalje i odaberite događaj koji je baš po vašoj meri!

Best Place To Celebrate New Year Eve In Miami

Vatromet na South Beach-u

Vatromet je uobičajeni događaj tokom novogodišnje večeri i ima potpuno opravdanu važnost i pažnju. Vatromet se emituje u ponoć i ne postoji osoba koja ne voli da ga doživi, a njegova manifestacija u Majamiju je nešto posebno što ćete pamtiti čitavog života i održava se na South Beach-u Majamija. Dođite do 9th Street do ponoći kako biste videli spektakl! Zatim možete otići i na Ocean Drive i rezervisati mesto za sebe na obalama plaže dok gledate vatromet nakon ponoći.

Orange Drop u centru Majamija

Da biste videli još jedan vatromet, posetitie Bayfront Park u centru Majamija. U parku možete uživati u živoj muzici i plesnoj zabavi. Takođe, veliki Orange Drop se penje na vrh hotela InterContinental Miami do odbrojavanja ljudi okupljenih u ponoć. Ovaj specijalni događaj u Majamiju je mnogo puta bio domaćin Pitbull-a u prošlosti.

Zabave na jahtama

Vatromet se može posmatrati i sa luksuzne jahte. Osim South Beach-a, Musette jahta takođe organizuje zabave poslednje noći tekuće godine. Ulaznice za žurku se mogu rezervisati unapred kako biste učestvovali u ovom spektaklu. Jahte kreću iz Bayfront parka u centru grada. Ako ste party animal (fanatik za provod), ne propustite ovo!

Zabave na krovovima

Za najbolju proslavu Nove godine u Majamiju, idite do nebodera u gradu. Grad Majami je domaćin mnogih zabava na krovovima zgrada sa čijih vrhova možete videti čitavi grad i provesti najluđu noć ove godine! Zaputite se na 40.sprat EAST-a, Miami, i uživajte u prelepom pogledu na grad odatle. Možete uživati u zabavi uz nekoliko koktela. Najbolje mesto za gledanje svega je The Gale South Beach. Tamo možete uživati u nastupu DJ-a uživo i zadirkivati svoje nepce sa nekim novim i ukusnim jelima. Bar radi pet sati i za to vreme možete da pijete, igrate, pevate i jedete!

Plesni klubovi i koncerti

Ako volite da zapalite plesni podijum, onda je ovo najbolje mesto za vas. idite u Fontainebleau Miami Beach kako biste plesali celu noć! Možete uživati u nastupima uživo na bazenu. Ranije su nastupe izvodili Demi Lovato KYGO, itd. Takođe možete biti svedoci popularnih imena kao što su Justin Bieber i Drake koji nastupaju tokom večeri kako bi zabavili i angažovali publiku u gradu.

Piće i večera

Novogodišnja večera u Majamiju je veoma posebna prilika. Najluksuzniji hotel Four Seasons je nešto što ne biste trebali propustiti prilikom checking-in-a. Možete prisustvovati mnogim zabavama koje hotel nudi 31.decembra. Zabava uključuje koktele, DJ-eve i vatromet. Ako ste na večeri, odmah idite u EDGE Steak & Bar.

Transport

Ako ste zabrinuti zbog prevoza u noći 2022.godine, nemojte se brinuti. Noću se u gradu nudi mnoštvo prevoznih sredstava. Miami-Dade Transit je jedan od njih i nudi prevoz putem Metrobus-a, Metrorail-a i Metromover-a.

 

Izvor: Newyearwiki.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0