Najbolja susedstva u Majamiju za porodice – Evo naših predloga

Najbolja susedstva u Majamiju za porodice – Evo naših predloga

Ovo su trenutno najbogatiji ljudi u Sjedinjenim Državama
Florida: Zakon će pružiti olakšice prilikom plaćanja poreza na osiguranje
Florida država sa najvećom inflacijom u SAD: Cene rastu duplo brže od proseka

Razmišljate o preseljenju u Majami? Iako je ovaj grad na Floridi poznata turistička destinacija, takođe je odlično mesto za život! Ako tražite oblasti pogodne za porodicu, sa visoko rangiranim školama, pristupačnim stanovima, zelenim površinama i zabavnim stvarima za rad sa decom, pogledajte ovih pet najboljih porodičnih naselja u Majamiju!

Pet najboljih naselja u Majamiju su:

 1. Coconut Grove
 2. Coral Gables
 3. Kendall
 4. Key Biscayne
 5. Pinecrest

#1 Coconut Grove

One-story white house with palm trees in green lawn. Photo by Instagram user @rileysmithgroup

 • Cena kuća: srednja kupovna cena od $592,500; srednja mesečna kirija od $1,401
 • Stopa kriminala: bezbednije od 50% gradova na Floridi

Porodice koje vole plažu, traže odlične škole i imaju malo više prostora kada traže novi dom obožavaće Coconut Grove! Najstariji kvart Majamija se nalazi u Biscayne Bay-u i dom je nekim od najboljih škola u okrugu Miami Dade, uključujući osnovnu školu Coconut Grove Elementary School i George Washington Carver srednju školu. Povrh toga, ovo područje je jedno od najboljih mesta za kupovinu kuće u Majamiju i jedno od najbezbednijih četvrti, što ga čini idealnim mestom za porodice.

Stvari koje treba uraditi u Coconute Grove-u:

Posetite Vizcaya Museum & Gardens gde možete provesti dan obilazeći bašte i učestvujući u obrazovnim aktivnostima. Izvedite psa u šetnju, igrajte se na igralištu ili jednostavno uživajte u pogledu na park David T. Kennedy. Slušajte živu muziku, ofarbajte lice i probajte novu hranu na godišnjem festivalu umetnosti Coconut Grove. Pokupite sveže proizvode svake subote na pijaci organskih poljoprivrednika u u Coconut Grove-u. Pijuckajte Golden Girls ili Breakfast Club specijalni mlečni šejk iz Vicky’s House. Uzmite sveže morske plodove i ostrige i preleg pogled na Bay u Monty’s Raw Bar-u. Ili svratite u Harry’s Pizzeria na pite ’na drvima’ kao što su Short Rib ili Margherita.

#2 Coral Gables

One-story white house with red roof and green lawn. Photo by Instagram user @sofloluxhomes

 • Cena kuća: srednja kupovna cena od $696,000; srednja mesečna kirija od $1,412
 • Stopa kriminala: bezbednije od 54% gradova na Floridi

Coral Gables je omiljen među porodicama! Ovo predgrađe Majamija se nalazi na 20 minuta od centra Majamija, ima mnogo zelenih površina i dom je nekim od najboljih škola u gradu, uključujući Coral Gables Preparatory Academy i Sunset osnovnu školu (Sunset Elementary School) – tu se takođe nalazi Univerzitet u Majamiju, tako da starija deca mogu dobiti svoje diplome blizu kuće! Pored toga, ako razmišljate o kupovini kuće u Majamiju, Coral Gables je najbolje mesto za pronalaženje većih, modernijih imanja sa odličnom vrednošću pretprodaje.

Stvari koje treba uraditi u Coral Gables-u:

Idite u Watsco centar u UM kampusu da biste gledali kako se Hurricanes bore protiv svojih NCAA rivala. Pobedite vrelinu Majamija kupanjem u Venecijanskom bazenu (Venetian Pool). Krenite u obilazak kuće Coral Gables Merrick House, koja je bila nekadašnji dom osnivača Coral Gables-a, George E. Merrick-a. Igrajte jednu ili dve runde golfa na javnom golf terenu u Granada Golf Course-u ili u Riviera Country Club-u. Provedite dan učeći više o prirodi u botaničkom centru Montgomery. Uzmite večeru sa pogledom na The Glasshouse Cafe na teritoriji Fairchild tropske botaničke bašte (Fairchild Botanical Tropical Garden). Uživajte u svežem Cubano-su ili u Lomo Saltado-u u Havana Harry’s. Ili izađite na povoljni, neobični izlazak na hamburgere i pivo u Duffy’s Tavern.

#3 Kendall

White house with red clay roof and trim. Photo by Instagram user @mel_miami_realtor

 • Cena kuća: srednja kupovna cena od $312,800; srednja mesečna kirija od $1,331
 • Stopa kriminala: bezbednije od 75% gradova na Floridi

Smešten u Južnom Majamiju, Kendall je prepoznato kao jedno od najboljih mesta za podizanje dece u Majamiju! Oblast nudi pristupačne kuće i bungalove u sitlu ranča na prostranim parcelama, porodične aktivnosti i vrhunske škole kao što su Škola za napredne studije (School for Advanced Studies) Osnovna škola William H. Lehman Elementary i Osnovna škola Kendall (Kendale Elementary School). Iako je Kendall pomalo udaljen od grada, zaposlenim roditeljima je lako da putuju do centra Majamija preko Metrorail-a.

Stvari koje treba uraditi u Kendall-u:

Idite u kupovinu u obližnje tržne centre u Majamiju kao što su Dadeland Mall, The Falls i The Palms. Odvedite decu u Sky Zone Cutler Bay na zabavu na trambolini u zatvorenom. Igrajte disk golf, idite u šetnju ili naučite svog malog skejtbordera da se vozi u Kendal Indian Hammocks Park. Gledajte blokbaster filmove i animirane filmove u Regal Kendall Village-u. Uzmite Cali pomfrit ili Chrome Jones burito u Tacos & Tattoos. Isprobajte ukuse sladoleda sa tečnim azotom kao što su Cake Batter, Hot Fudge ili Graham Crackers u ChillN’ Nitrogen Ice Cream. Možete naručiti i Havajsku pizzu (Hawaiian pizza) i malo Fettuccine Alfredo-a u Di Papas-u.

#4 Key Biscayne

Large Single Family Home for Rent in Key Biscayne, FL. Photo by Instagram user @faccingrouprealty

 • Cena kuća: srednja kupovna cena od $1,034,800; srednja mesečna kirija od $2,549
 • Stopa kriminala: bezbednije od 85% gradova na Floridi

Iako je popularno turističko mesto i jedno od skupljih oblasti u Majamiju, Key Biscayne je neverovatno mesto za život porodice, posebno zbog pristupa lokalnim plažama i rekreacije na otvorenom. Ovde porodice mogu pronaći opcije za stanovanje kao što su stanovi na obali okeana, luskuzni neboderi i prostrana imanja u mediteranskom stilu. Da ne pominjemo da se Key Biscayne nalazi na oko 15 minuta od centra Majamija, što olakšava putovanje napred i nazad.

Stvari koje treba uraditi u Key Biscayne-u:

Spustite se do državnog parka Bill Baggs Cape Florida za pecanje, vožnju biciklom, kajakom i druge aktivnosti na otvorenom. Posetite svetionik Cape Florida Lighthouse, najstariju strukturu u okrugu Miami Dade, gde se možete popeti spiralnim stepenicama da biste dobili neverovatan pogled na Biscayne Bay. Upijajte Sunce, idite na veslanje ili iznajmite cabana-u na plaži Crandon Park Beach. Naručite Margherita pizzu, Calabresa ili Diavola pizzu u Tutto Pizza & Pasta. Pokupite rolnice sa cimetom, kolačiće i kroasane u pekari Flour & Weirdoughs. Idite u Ritz-Carlton na morske plodove, koktele i pogled na okean u Lightkeepers restoranu.

#5 Pinecrest

Large Ranch Style Home in Charna Estates in Pinecrest, FL. Photo by Instagram user @faccingrouprealty

 • Cena kuća: srednja kupovna cena od $840,900; srednja mesečna kirija od $1,313
 • Stopa kriminala: bezbednije od 64% gradova na Floridi

Ako tražite jedno od najboljih naselja za porodice u Majamiju, razmislite o preseljenju u Pincerest. Ovo predgrađe Majamija je destinacija za porodice i penzionere, zahvaljujući ulicama sa drvoredima, prijateljskoj zajednici i najbolje ocenjenim školama kao što su Palmetto Middle School, Palmetto srednja škola. Za porodice koje žele da kupe velike kuće sa velikim dvorištima i luksuznim bazenima u oblasti Miami Dade, Pinecrest je odlično mesto za život.

Stvari koje treba uraditi u Pinecrest-u:

Istražite Pinecrest vrtove, gde možete da lutate botaničkim baštama, igrate se na splash pads-ima i gledajte umetničke izložbe. Napravite piknik ili idite na teniske terene u Coral Pine Park. Rezervišite tee time (vreme za golf) ili odvedite decu na mini golf na Palmetto Golf Course-u. Pogledajte najnoviji blokbaster pun akcije ili porodični animirani film u bioskopu Regal UA Falls. Probajte Caribbean burger ili Surf and Turf u lokalnom lancu morskih plodova Flanigan’s. Ili naručite pite u njujorškom stilu kao što su Vegetarian, Meat Luva ili Grandma Tookit u Apizza Brooklyn Resto + Vino.

 

Izvor: Extraspace.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0