Najbolje žurke u Majamiju za Noć veštica 2021.godine

Najbolje žurke u Majamiju za Noć veštica 2021.godine

Svečano otvaranje Swizzle Rum Bar & Drinkery!
“Swizzle Rum Bar & Drinkery” našeg Danila Božovića proglašen za najbolji bar u Majamiju
Majami domaćin najveće svetske konferencije o kripto valutama

Već je kraj oktobra, što znači da je Noć veštica odmah iza ugla!

I ove godine, zahvaljujuci vakcini protiv COVID-a 19 i smanjenju broja dnevnih slučajeva zaraženih širom Floride, restorani, barovi i hoteli su spremni da još jednom dočekaju goste za Noć veštica!

U nastavku smo izdvojili najbolje zabave i događaje u kasnim večernjim satima koji se dešavaju širom Miami Dade okruga tokom vikenda za Noć veštica 2021.godine. Pogledajte i odaberite!

#1 Brickell

Šestogodišnji Monster Bar Crawl: Vraća se obilaženje barova koje je sve i započelo! Pridružite se hiljadama „puzača“ u subotu, 30.oktobra i nedelju 31.oktobra, na šestom godišnjem obilasku bara Monster, najvećem obilasku barova u Majamiju za Noć veštica. Prođite kroz Brickell i uživajte u pet besplatnih pića i specijalitetima na svim mestima koja učestvuju. Ne zaboravite da se obučete u svoj najbolji kostim!

Mesta koja učestvuju: Blackbird Ordinary, gde ćete se prijaviti između 17h i 20h i biće ponuđeno jedno besplatno piće i specijalitet pića; American Social, gde će vam biti ponuđeno jedno besplatno piće pre 22h, zajedno sa specijalitetom pića; Batch Gastropub, gde će vam biti ponuđeno jedno besplatno piće i specijaliteti za piće; Candela, gde će vam biti ponuđeno jedno besplatno piće i specijaliteti za piće.

Noć veštica samo za devojke u Batch Gastropub-u: Dođite i povedite svoje veštice u Batch Gastropub na sablasno Žensko veče u petak, 29.oktobra. Rezervišite ovde kako biste dobili besplatna pića od 22h do 01h za one u kostimima – bilo da ste u nečemu strašnom, smešnom ii seksi, svi su dobrodošli. Budite svesni – ako je vaš kostim fenomenalan, možda ćete biti nagrađeni savršenom poslasticom za Noć veštica! Šta god da žele, Batch to i ostvari. Nabavite čarobno pivo u Batch-u.

Kada? Petak, 29.oktobar. Vreme? Od 22h do 01h. Gde? 30 Southwest 12th Street Miami, FL 33130.

Noć veštica Brunch u Batch Gastropub-u: Pripremite se za branč vredan vrištanja u Batch Gastropub-u u Majamiju, u nedelju 31.oktobra sa sangrijama, belinijima i mimozama bez dna za 22,50 dolara. Veštice, goulovi i boos-i mogu uživati u ovim boo-zy brančevima sa omiljenim artiklima za užinu.

Kada? Nedelja, 31.oktobar. vreme? Od 10h do 16h. Gde? 30 SW 12th St, Miami, FL 33130.

Kostimirana zabava za Noć veštica na krovu ukeltih u W Miami-ju: Ne postoji bolje vreme da istaknete svoj alter ego sa svojom grupom prijatelja i uputite se liftom do krova W Miami-ja. Ukleti krov će biti transformisan u vrhunsku zabavu za Noć veštica sa dve oblasti različite muzike, LED zidovima i dekorom Noći veštica.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? Od 21h do 01:30h. Gde? 485 Brickell Ave. Miami.

#2 Coral Gables

Miami Vice žurka u Calle 23 Miami: Proslavite vikend Noći veštica uz žurku na temu Poroka Majamija! U subotu, 30.oktobra, Calle 23 poziva sve da zakorače u osamdesete sa svojom čuvenom žurkom na temu kriminalne drame u Majamiju. Pijuckajte Miami Vice koktele od 10 dolara tokom cele noći dok plešete uz zabavu uživo. Osim toga, uživajte u happy hour-u subotom uz koktele od 7 dolara, vina od 5 dolara i piva od 4 dolara.

Kada? Subota, 30. oktobar. Vreme? Otvoreno do zatvaranja. Gde? 230 Miracle Mile, Coral Gables, FL 33134

#3 Centar grada (Downtown)

Lost Boy Dry Goods Noć veštica vikend: Za one koji ne mogu da se zasite Noći veštica, Lost Boy Dry Goods je domaćin čitavog vikenda za Noć veštica opijanja i plea. Počevši od četvrtka, 28.oktobra do Noći kada je Noć veštica, bar će se transformisati u sablasno žarište sa jezivim dekorom, fanki disko kuglom, specijalitetima za svečana pića i postavom setova DJ Bentona, Neil Robertson-a, Brooke G-ja i drugih. Gosti se podstiču da se oblače celog vikenda u kostime po svom izboru jer nije potrebna posebna tema. Oh, biće i mnogo pića na temu Noći veštica.

Kada? Četvrtak, 28.oktobar do nedelje, 31.oktobra. vreme? Od 21h do zatvaranja. Gde? 157 E Flagler St., Miami.

Uvrnuti dok u The Warf Miami: Početni vikend za Noć veštica u The Warf Miami-ju na njihovom događaju zvanom Wicked Wharf koji sadrži specijalitete za happy hour kao što su Wharf lager-i za 1 dolar i čaša vina po ceni od 3 dolara, od 16h.

Kada? Petak, 29.oktobar. Vreme? 16h do 19h. Gde? 114 SW North River Dr. Miami, FL 33130

Pirates of the Wharf u The Wharf Miami-ju: The Wharf Miami će se transformisati u tvrđavu sa eemom pirata, pozivajući goste da dođu u kostiima kako bi proslavili vikend za Noć veštica.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? 17h, do kasno. Gde? 114 SW North River Dr. Miami, FL 33130

Wharf Horor priča u The Wharf Miami-ju: U noći kada se obeležava Noć veštica, The Wharf Miami izaziva svoje goste da uđu unutra i iskuse mesto uređeno nalik na American Horror Story – Wharf Horror Story. Na osnovu tri AHS sezone (Camp Redwood, Freak Show i dvostruka igra Vanzemaljaca i Morskih Čudovišta) gosti će imati nekoliko iskustava straha. Svi gosti se ohrabruju da nose svoje kostime kako bi proslavili Noć.

Kada? Nedelja, 31.oktobar. Vreme? 12h, do kasno. Gde? 114 SW North River Dr. Miami, Fl. 33130

The Wild Things i Dia de los muertos na Joia plaži: Ovog vikenda za Noć veštica uđite u duh slavlja uz dve sablasne zabave na Joia plaži. U subotu uživajte u potpuno impresivnoj noći sa plesnim podijumom od belog peska sa pogledom na kultni horizont u centru Majamija na njihovoj zabavi, The Wild Things Halloween, uz „Trusted Third Party“ i Denial Events. Zatim, u noći Noći veštica, Joia ugošćuje Dia de los muertos sa Copal-om od Soundtuary-ja, uz nastupe uživo i posebnu zabavu.

Kada? Subota, 30.oktobar i nedelja, 31.oktobar. Vreme? Od 13h do 23h. Gde? 1111 Parrot Jungle Trail, Miami, FL 33132

#4 Miami Beach

Maxim Halloween Party sa Future: Maxim Halloween Party 2021 dolazi u hotel Fontainebleau Miami Beach. Događaj će se započeti zvucima slavnog DJ Ruckus-a, koji će započeti žurku sa hip hop reperom, pevačem i kultnom ikonom koji je nagrađivan Grammy nagradama i koji će nastupiti uživo na koncertu – Future-om! Biće i vrhunski otvoreni bar, glavne DJ-eve, cirkuske nastupe i impresivno iskustvo osvetljenja i zvuka. Doživite više scena odjednom, uključujući Maxim Model VIP Lounge u restoranu La Cote sa pogledom na sva dešavanja. Vrat se otvaraju u 21h.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? 21h, do kasno. Gde? 4441 Collins Ave, Miami Beach, FL. 33140

MILA-ina druga godišnja žurka ciganskih duša: Restoran MILA će u nedelju, 31.oktobra od 18h biti domaćin svoje druge godišnje zabave „Ciganskih duša“, od 18h do 01:30h. Gosti su pozvani da se obuku u cigansko-boemsko šik stil i moći će da upotpune svoj izgled uz pomoć animatora koji ocrtavaju lice koji će biti na licu mesta od 19h do 22h. Ovo će biti multisezonsko iskustvo sa sedećom večerom (a la carte), pozorišnim miksološkim iskustvom, specijalnom kuriranom plejlistom inspirisanom Mikonosom, elitnim nastupima vatrogasnih plesača i manekenima obučenim u temu da transformišu prostor. Rezervacije su obavezne.

Kada? Nedelja, 31.oktobar. Vreme? Od 18h do 01:30h. Gde? 1636 Meridian Avenue Rooftop, Miami Beach, FL 33139

Mystic Jungle Halloween u 1 Hotel-u South Beach Rooftop: Provedite Noć veštica pod zvezdama uz transformaciju „Mystic Jungle“ Veuve Clicquot u 1 Hotel South Beach Rooftop-u uz melodije DJ Yisel-a. Ulaznice uključuju ulaz i jednu čašu Veuve Slicquot-a po dolasku. Procenat prihoda od prodaje karata biće doniran centru za divlje životinje Južne Floride.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? Od 21h do 01:00h. Gde? 2341 Collins Ave, Miami Beach, FL 33139.

Bodega in Euphoria u Bodega Taqueria y Tequila: U subotu, 30.oktobra od 21h do kasno, gosti će na lokacijama Bodega South Beach i Bodega Fort Lauderdale doživeti „Bodegu u euforiji“ (Bodega in Euphoria). Očekujte beskrajnu tekilu i kasnonoćni razvrat cele noći. Ulaz je besplatan pre 21h, tako što možete kliknuti OVDE. Rezervacije VIP stolova se takođe mogu izvršiti klikom OVDE.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? Od 21h do kasno. Gde? 1220 16th St. Miami Beach FL 33139 (Lokacija u Miami Beach-u) i 21 W Las Olas Blvd, Fort Lauderdale, FL 33301 (Lokacija u Fort Lauderdale-u)

Sweet Liberty: U nedelju, 31.oktobra, gosti mogu da vide nastup obožavanog Key-West benda „The Swayzees“ uživo u 21h i koktele na temu Noći veštica tokom celog vikenda, uključujući „The Joan Jett“, napravljenu od tekile Espolon Blanco, Grand Marnier, vanile, sveže limete, jesenjih začina, muskatnog oraščića i soli, ili „The Jimi Hendrix“ napravljen od Montelobos meskala, banane, kokosa, hladnog piva, čokoladnog biter-a i krema od vanile. Ulaz je besplatan.

Kada? Nedelja, 31.oktobar. Vreme? 21h. Gde? 237 20th St suite b, Miami Beach, FL 33139

Eden Roc Miami Beach Halloween: Ova noć veštica se vraća u zlatno doba Holivuda 1960tih godina sa povratkom Cafea Pompeii, kluba za večeru sa bogatom istorijom u Eden Roc-u koji dočekuje izvođače kao što su Harry Belafonte, Frank Sinatra i Sammy Davis Jr. U subotu, 30.oktobra, Eden Roc predstavlja svoju vrhunsku zabavu za Noć veštica sa Peach Room Miami, Pompeii Cabaret-om. Događaj će uključivati nastupe tri DJ-a tokom cele noći, uključujući Miami DJ-a, Jessicu Who, i nastupe iznenađenja tokom cele večeri. Počevši od 22h i tokom noći, proslavite Noć veštica kao da je 1965.godine.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? Od 22h do kasno. Gde? 4525 Collins Avenue Miami Beach, FL 33140

#5 Wynwood

Godišnja žurka za Noć veštica Veza Sura: Veza Sur će organizovati svoju godišnju zabavu za Noć veštica u svom Wynwood pabu i može se reći da ovo nije rumba koju želite da propustite. Održaće se u subotu, 30.oktobra od 19h, do 01h, a Veza Sur će se pobrinuti da obezbedi las mejores vibras y cervezas (najbolje vibracije i najbolje pivo), uz najbolje bitove u gradu od DJ KA5. Plus, biće poseban nastup Los Wizzards-a. Gosti su više nego ohrabreni da dođu u svojim kostimima za Noć veštica da učestvuju u takmičenju kostima i dobiju priliku da osvoje poklon karticu Viza Sur od 100 dolara za prvo emsto, poklon karticu Veza Sur od 50 dolara za drugo i poklon karticu od 20 dolara za treće mesto. Takođe, Horchata Cream Ale će se vratiti! Održavajući jaku tradiciju, ovo sezonsko pivo će se pojaviti na zabavi za Noć veštica.

Kada? Subota, 30.oktobar. Vreme? Od 19h do 01h. Gde? 55 northwest 25th Street Miami, FL 33127.

Dan Deadmau5 vikenda u Oasis Wynwood-u: Provedite sablasni Hallo vikend sa dva čuvena DJ-a, Deadmau5 i Carnage-a, u Oasis Wynwood-u. U petak, 29.oktobra proslavite „Dan Deadmau5 vikenda“ u Oasis Wynwood-u. Plešite sa Deadmau5 i izložbom Unhooked Sunset Show Mau5trap Records. Zatim, u subotu, doživite Carnage Halloween Concert u The Oasis-u koji nastupa pod svojim umetničkim imenom GORDO. On će izaći na scenu na uzbudljivom događaju za Noć veštica da predstavi svoj novi zvuk i iskustvo, TARAKA. Vrata se otvaraju u 20h.

Kada? Petak, 29.oktobar i subota 30.oktobar. Gde? 2335 N Miami Ave, Miami, FL 33127

 

Izvor: Local10.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0