Najbolji noćni klubovi Majamija za nezaboravan provod

Najbolji noćni klubovi Majamija za nezaboravan provod

Prošle nedelje je otvoren prvi Srpski Filmski Festival Majamiju (Foto)
Srbi na Floridi obeležili Bogojavljenje i plivali za časni krst
Ovog vikenda održava se Miami Marathon 2020!

Nakon što ste se sunčali na najboljim plažama Majamija, probali najbolje kubanske sendviče u gradu i snimali impresivne umetničke selfije u najboljim muzejima Majamija, šta vam preostaje da radite na kraju još jednog lepog dana u Magičnom gradu? Zabava, očigledno.

Lokalni stanovnici znaju da u ovom gradu postoji mnogo više od njegovog noćnog života 24 sata dnevno, ali postoji razlog zašto su najbolji klubovi u Majamiju tako poznati. Bilo koje noći u nedelji, VIP servis, međunarodni DJ-evi, svetski plesni podijumi i seksi žurke nude gozbu za sva ljudska čula.

Najbolji klubovi Majamija

#1 LIV Miami

LIV Miami

Čuli ste to u pesmama, videli na TV-u i verovatno sanjali o tome tokom radne nedelje. LIV je najpoznatiji klub u Miami Beach-u, i to sa dobrim razlogom. Ovo mesto dostojno Vegasa u čuvenom hotelu Fontainebleau nije videlo nedostatak trenutaka vrednih TMZ-a tokom godina, posebno na čuvenom nedeljnom skupu poznatom kao LIV on Sunday. Ako ste voljni da se doterate i izdvojite, volećete da uočite poznate ličnosti u VIP delu.

#2 Basement

Basement

Dobrodošli u Basement, gde su vaše mogućnosti moguće na svakom koraku! Želite da kuglate sa prijateljima na neonski osveteljnim stazama? Hajde. Šta kažete na klizanje na preslatkom zatvorenom klizalištu? To je opcija. I ples? Može. To je savršen trio koji čini još bolja rotirajuća lista DJ-eva. Imaćete dva bara za izbor, plus opciju usluge flaširanja (bottle service) za pravo VIP iskustvo. Dok je prostor kluba privremeno zatvoren, klizalište i kuglana u Basement-u su otvoreni.

#3 Floyd

Floyd

Ovaj mali klub sedi u prizemlju Space-a, neka vrsta hipi mlađeg brata koji beleži predstave koje ljubitelji plesne muzike oooobožavaju! Mesto je intimno i DJ-evi nastupaju odmah pored gomile ljudi. Floyd je odličan ako niste baš za mega klub, ali još uvek žudite da se izgubite u muzici sa svojim prijateljima do kasno.

#4 Story

Story

Story, mlađi brat LIV-a (oba kluba se nalaze u vlasništvu istog tima), liči na svog parnjaka i po obimu i reputaciji, ali je svakako uspeo da napravi sopstveni identitet. Ogromni hip-hop glumci poput Travis Scott-a često svraćaju, a poznati DJ-evi svake nedelje ’ruše krov’ ove kuće! Iako se kodeks oblačenja i dalje primenjuje, Story je malo pristupačniji i za ljude od LIV-a, što znači da dolazi sa bučnom gomilom spremnom da ostane do zore!

#5 E11even

E11even

Ovo 24-časovno mesto u centru grada je delom noćni klub, delom mesto za izvođenje, delom striptiz klub i delom restoran na krovu. U neonu, sa ultra-fleksibilnim umetnicima na trapezu koji vise sa plafona i plesačima burleske koji se tresu na sve strane, možda ne postoji ni jedan noćni klub na svetu koji je toliko over-the-top kao E11even. Nakon opsežnog procesa renoviranja završenog tokom prošle godine, većina nameštaja kojeg vidite je potpuno nov, ali gužva je divlja kao i uvek jer se to nikada ne menja.

#6 Club Space

Club Space

Space vlada kao tamni klub u Majamiju nakon radnog vremena. Tokom poslednjih nekoliko godina, 24-časovno mesto u centru grada je takođe prošlo kroz programsku renesansu, sa više električne ponude od direktnog tehno zvuka na svojoj zloglasnoj terasi na otvorenom – iako je rejv i dalje dominantan. Zabava solo? Proverite klupski Instagram nalog i pročitajte odeljak za komentare, koji naizgled funkcioniše kao mali oglasi za samce.

#7 ATV Records

ATV Records

Zatvaranje Wynwood-ove underground plesne institucije Electric Pickle je slomila srca rejvera iz Majamija i šire. Na sreću, ATV Records se pojavio na njenom mestu uz pomoć tima koji stoji iza velikog dela Pickle magije (čitaj: glumci su još uvek na sledećem nivou). Ovo prijatno mesto skriveno iza zavese u restoranu Melinda u centru grada sadrži nekoliko uređaja iz tog mesta u Wynwood-u, uključujući famoznu disko kuglu i, naravno, udarni bas koji je pomogao da Picle postane poznat.

 

#8 Do not sit on the Furniture

Do Not Sit On The Furniture

Dizajniran više za ples nego za sedenje (otuda i naziv), zbijen je i veoma mračan, osim u onim trenucima kada prelepa svetlosna jedinica treperi i osvetljava sve oko vas. Pod rukovodstvom međunarodno poznatog DJ producenta Behrouz-a i njegove partnerke Megan, Do not sit je stekao reputaciju po tome što nudi vrhunske gostujuće nastupe i underground senzibilitet u manje pretencioznom okruženju i sa pristupačnijim omotom. Nakon pokretanja serije pop-up sesija na otvorenom, nedavno renovirano mesto je ponovo otvoreno po redovnom radnom vremenu.

#9 Oasis Wynwood

Oasis Wynwood

Novi centar gravitacije na North Miami Avenue, Oasis je poentirao kada se otvorio kao hibridni zatovreni/otvoreni bar, klub, muzičko mesto i sala za hranu. Sa više mesta za ples, izležavanje na travnjaku, uzimanje pića i jela i uživanje u atmosferi, to je idealno mesto za grupe. Proverite raspored događaja za vikende i kasno veče, kada Oasis uvek bude prepun! DJ-evi kao što su Tiesto i Honey Dijon su već krasili binu, a Travis Scott je ovde organizovao svoju Rolling Loud after-party upravo ovde.

 

Izvor: Timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0