Najbolji poslodavci na Floridi: Zaposleni su najzadovoljniji u ovim kompanijama

Najbolji poslodavci na Floridi: Zaposleni su najzadovoljniji u ovim kompanijama

Tri-Rail uvodi ekspresni voz između West Palm Beach-a i Majamija
Koliko biste zaradili da ste uložili 10.000 dolara u Apple pre 20 godina?
Šta ako dobijete “Zelenu kartu” na lutriji dok ste u Americi?

Ovogodišnje istraživanje Forbes-a obuhvatilo je 90 kompanija koje posluju na Floridi, a smatraju se najboljim poslodavcima po državama u SAD-u.

Popis uključuje organizacije koje su imale najmanje 500 zaposlenih širom zemlje, a rezultati su dobijeni istraživanjem radnika u svim 50 država i Distriktu Kolumbija. Pitanja ankete odražavaju nedavno istraživanje Pew Research Centra koje je pokazalo da je samo oko polovina radnika širom zemlje izuzetno ili vrlo zadovoljna svojim poslom.

Na listi najboljih poslodavaca na Floridi prema Forbes-ovom novom rangiranju našli su se:

  1. NASA, industrija vazduhoplovstva i odbrane, sa sedištem u Vašingtonu, D.C., osnovana 1958. godine i trenutno zapošljava 17.330 ljudi; CEO Bill Nelson.
  2. Costco Wholesale, industrija maloprodaje i veleprodaje, sa sedištem u Issaquah, Vašington, osnovana 1983. godine i trenutno zapošljava 202.000 ljudi; CEO Walter Craig Jelinek.
  3. Google, IT, internet, softver i usluge, sa sedištem u Mountain View, Kalifornija, osnovana 1998. godine i trenutno zapošljava 156.500 ljudi; CEO Sundar Pichai.
  4. Sarasota Memorial Hospital, zdravstvo i socijalna industrija, sa sedištem u Sarasota, Florida, osnovana 1925. godine i trenutno zapošljava 7.000 ljudi; CEO David Verinder.
  5. Microsoft, IT, internet, softver i usluge, sa sedištem u Redmondu, Vašington, osnovana 1975. godine i trenutno zapošljava 122.000 ljudi; CEO Satya Nadella.

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0