Najkvalitetniji med iz Srbije od sada dostupan na američkom tržištu!

Najkvalitetniji med iz Srbije od sada dostupan na američkom tržištu!

Miami-Dade: Ponovo se uvodi policijski čas od ponoći
Kupovina kuće jeftinija je od iznajmljivanja u skoro polovini metro područja u SAD! Predstavljamo vam 5 najboljih ponuda za kupovinu nekretnina u Majamiju!
Šta se dešava ukoliko dobijete DUI prekršaj pre 21. godine?

Priča o pčelarstvu je stara koliko i naš pećinski predak. Istorija kaže da je ova poljoprivredna grana jedno od najranijih zanimanja čoveka i da je starija od ratarstva i stočarstva. Najstariji dokazi o pčelarstvu potiču iz kamenog doba i stari su oko 30.000 godina.

Nebojsa Krljar sa porodicom miami glasnik

Nebojsa Krljar sa porodicom

Srbija je poznata po proizvodnji kvalitetnog meda koji se izvozi širom Evrope i sveta. Nebojša Krljar, preduzetnik koji živi i radi u Majamiju, odlučio se da najkvalitetniji bagremov med iz Srbije donese na američko tržište. Kompanija UNIK koju Nebojša vodi zajedno sa svojom suprugom Urpi, krenula je u proboj na jedno od najvećih svetskih tržišta.

bagremov med iz srbije nebojsa krljar miami glasnik

Naša poslovna filozofija počinje sa porodicom“, kaže Nebojša. “Zdravlje, jedinstvo, odanost, ljubav, zajedničke ideje i strast su vrednosti koje poštujemo i koje nas vode ka tome da donesemo najbolje proizvode na raspolaganje . Naši partneri dele našu misiju: Da omogućimo našim porodicama i voljenim osobama potpuno prirodne kvalitetne proizvode, uz brigu o prirodi i poštovanje prirodnih procesa stvaranja najbolje što možemo, tako da buduće generacije mogu nastaviti da uživaju u darovima prirode. Svi naši proizvodi dolaze u ekološkom pakovanju koje se uz vašu pomoć može reciklirati. Mi smo nasledili ovu divnu planetu i pozivamo vas da nam se pridružite da zajedno damo svoj doprinos u očuvanju planete za generacije koje dolaze.

Bagremov med Unik import Miami Glasnik

Naš med su stvorile pčele iz nektara bagremovog cveća na livadama Srbije. Bagremov med nema samo divan ukus, on je najbolji prirodni imunostimulans. Zbog svoje prirode pomaže kod nesanice, nervoze i napetosti. Naš partner, Honey Land, u Srbiji poznat i kao Medodija, koristi svoje dugogodišnje iskustvo da donese najukusnije darove Srbije u vaš dom kroz pčelarstvo. Njihov proces proizvodnje je sertifikovan po HACCP i FSSC 2200 standardima, vodeća dva svetska standarda za kvalitet hrane.

Proizvodi kompanije UNIK trenutno su dostupni na njihovom vebsajtu uz besplatnu dostavu na teritoriji Sjedinjenih država, kao i u nekoliko prodavnica širom Amerike. Prema Nebojšinim rečima najkvalitetniji bagremov med iz Srbije uskoro će biti dostupan i na najvećoj svetskoj online prodavnici, Amazonu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0