Najskuplja u zemlji: Prodaje se kuća sa Floride vredna 295 miliona dolara

Najskuplja u zemlji: Prodaje se kuća sa Floride vredna 295 miliona dolara

Elsa je sada tropska oluja koja kreće prema Haitiju, Kubi, Jamajci i Floridi
Ovo su najniže temperature ikada izmerene u Majamiju
SRBIJADA 2021- najveći sportski događaj srpske dijaspore ovog vikenda u Nju Džersiju

“Ne postoji ništa slično tome, nigde.” To je prva rečenica koja opisuje kuću (ako je možete nazvati tako) koja se prodaje za 295 miliona dolara u Naplesu, Florida. To je najskuplja kuća na prodaju u zemlji, prema Wall Street Journal-u.

Nalazi se u “ekskluzivnom kvartu” poznatom kao Port Royal, kuća ima svoje ime i prezime: Gordon Pointe. Devet hektara veliko imanje ima jednu glavnu kuću i dve gostinjske kuće; ukupno ima 20 spavaćih soba, 20 kupatila, marinu za jahte, plutajući dok i ne smemo zaboraviti, 500 metara obale.

Kada je Džon Donahju prvi put kupio zemljište za 1 milion dolara 1980-ih, prema porodičnim pričama, bilo je manje. Tada je imalo malo više od četiri hektara i na njemu nije bilo ničega osim ribarske kolibe, izveštava Journal. Porodica je tokom naredne decenije gradila, kupovali su više zemljišta, a sada, nakon što su Džon i njegova supruga Rodora preminuli, njihovo 13toro dece prodaje imanje.

Porodica želi da ga proda u jednom komadu, umesto da ga rasparča na delove. “Ako bismo rastavili komponente, niko ih ne bi ponovo sastavio,” rekao je Donahue. Iako je jedan od agenata, Candler, rekao Journalu da bi na parceli moglo da se izgradi šest kuća, ako ne i više.

yahoo.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0