Najveći događaji Majamija u oktobru – pogledajte naš vodič o predstojećim aktuelnostima

Najveći događaji Majamija u oktobru – pogledajte naš vodič o predstojećim aktuelnostima

Santa’s Enchanted Forest se vraća– ovog puta u Hialeahiji!
2nd Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi
FK Crvenka Miami – Nova sezona počinje u nedelju!

Oktobar u Majamiju i Miami Beach-u nije baš sinonim za opadajuće lišće ili oštro vreme. Naprotiv, više se radi o savršenom vremenu na plaži. Ovo je doba godine koje lokalno stanovništvo mnogo voli – a i vi ćete. Evo šta se dešava ovog oktobra.

Oktobar i novembar: zabavni meseci Majamija

Oktobar i novembar su meseci zabave u Majamiju; dvomesečni nastupi, programi, događaji i posebne ponude. To je savršen način da dobijete insajderski pogled na lokalni pejzaž zabave. Istražite znamenitosti, zvukove i ritmove lokalne muzičke scene u Velikom Majamiju i Miami Beach-u. Takođe proverite sportske događaje, kulturna dešavanja i upoznajte razna naselja ovog područja.

Slavite ’strašnu’ sezonu u Majamiju (više mogućih datuma)

pumpkins

Proslavite sezonu uz strašne pojave i kostime u Velikom Majmiju i Noć veštica u Miami Beach-u koja je samo za odrasle! Istražite istoriju Majamija uz propovedanje iz grobova osnivača Majamija i poslastica sa ukletih istorijskih mesta. Upoznajte svoje najveće strahove tako što ćete otići na turu Noći veštica i ući u ovo praznično raspoloženje. Ako ne volite strašne proslave, uživajte u porodičnim proslavama Noći veštica i zalogajima bundeve!

Festivali hrane u Majamiju (više mogućih datuma)

seafood fest

Nedelja u oktobru se ističe kao raj za gurmane. Započinje se sa Nedeljom morskih plodova na South Beach-u koja traje četiri dana, od 20. do 23.oktobra kulminirajući sa festivalom na South Beach-u u Lummus Park-u. Najbolji restorani sa plodovima mora u Majamiju će se pojaviti na nekoliko koraka od okeana i posluživaće tone morske hrane, od rakova do takosa sa škampima, ostriga i rolnica od jastoga, i sl.

U međuvremenu, spremite svoj apetit za 1.godišnji kuvarski sto u Zalivu 22.oktobra na Deering Estate-u. Ovaj događaj koristi njihovoj fondaciji koja podržava umetnost i programiranje zajednice i konzervaciju na istorijskom mestu. Kuvari Cindy i Alison Hutson će vam spremati ukusan obrok od tri jela, pred vama! Michael Thaler će obezbediti edukaciju o vinima koja će vas očarati!

Slavite Orgullo (Ponos); od 1.do 15.oktobra

Orgullo

Otkrijte umetnost LGBT zajednice i svega što ona nudi na proslavi Orgullo parade, prvom festivalu ponosa latinoameričkih i autohtonih LGBT organizacija, osnovan 2011.godine. Ljudi iz celog sveta će se okupiti na ovoj virtuelnoj seriji događaja i zaista će biti pravi doživljaj za vas ako odlučite da prisustvujete!

Prisustvujte Columbus day regati; 9.oktobar

marina

Ne želite da propustite 69.godišnju regatu za dan Kolumba. Najstarija regata u Majamiju plovi prelepim Biscayne zalivom. Gledaoci mogu posmatrati graciozne brodove kako veštim upravljanjem manevrišu preko tirkiznih voda u Biscayne zalivu. Najbolja tačka gledišta je u Coconut Grove-u, domu Regatta Parka. Takođe razmislite i o krovu na Mayfair-u u Coconut Grove-u ili Mr. C Miami Coconut Grove-u za pogled iz ptičije perspektive – sa tropskim koktelima u ruci, možda.

Parada Karnevala i koncert; od 8.do 10.oktobra

Carnival

Znate za poznate zabave Karnevala u Brazilu, Trinidadu i širom Latinske Amerike, ali ako niste imali priliku da jedan od njih posetite – možete to uraditi upravo ovde u Majamiju koji traje od 8.do 10.oktobra, radeći stvari na tipičan način za Majami.

37.godišnja karnevalska parada i koncert u Majamiju sadrži paradu bendova, razgledanje, muzičke nastupe uživo, hranu i piće, a biće održana na sajmu okruga Miami Dade.

Susan G. Komen – više od ružičastog hoda; 16.oktobar

Bayfront

Pridružite se zajednici u prikupljanju novca za Susan G. Komen za Lek kada se prijavite za učešće u Susan G. Komen – More than pink walk. Šetnja za podizanje svesti o raku dojke i prikupljanje sredstava počinje u Bayfront Parku u centru Majamija, gde će se timovi sastati u svojoj ružičastoj opremi kako bi podržali ovaj cilj. Pokrenite svoj tim ili posetite web stranicu da biste pronašli postojeći tim kome se možete pridružiti.

Ricky Martin & Enrique Iglesias Uživo u FTX Areni; 22. i 23.oktobar

ftx

Spremite se da živite „La vida loca“ (ludi život) i plešete uz ritmove latino pop junaka Ricky Martin-a i Enrique Iglesias-a, koji samo dve noći nastupaju na koncertu u FTX Areni u centru Majamija. Ova dugo očekivana predstava je pomerena sa prvobitnog datuma 2020.godine, pa su karte ograničenog broja. Požurite i uzmite svoje već sada – i počnite da iscrpljujete svoje najbolje plesne poteze.

 

Izvor: Miamiandbeaches

COMMENTS

WORDPRESS: 0