Ne propustite: Miami Film Festival – Mart 4 – 13, 2022

Ne propustite: Miami Film Festival – Mart 4 – 13, 2022

Građani Miami Beach-a glasali za zabranu prodaje alkohola posle 2 sata ujutru
Carnival Cruise Line nastavlja sa krstarenjima iz Majamija od novembra
Miami Spice ove godine od juna do septembra!

Pred nama je 39. izdanje filmskog festivala u Majamiju na kome će se prikazati međunarodni i iberoamerički filmovi najboljih svetskih filmskih stvaralaca u nastajanju i etabliranju. Neke od najvećih zvezda i filmskih stvaralaca na svetu krasile su ekrane Filmskog festivala u Majamiju od Riza Ahmeda, Aldisa Hodža, Havijera Kamare, Andre Deja i Pedra Almodovara. Privlačeći blizu 45.000 posetilaca godišnje, 300 filmskih stvaralaca, producenata, talenata i profesionalaca iz filmske industrije iz celog sveta, i predstavljajući u hibridnom formatu (i virtuelni i kompatibilni sa COVID-om u bioskopima) tokom 2021. Filmski festival u Majamiju 2022. neće biti drugačiji – pun uzbuđenja!

Sa više od 100.000 dolara novčanih nagrada, Filmski festival u Majamiju nastoji da bude svetionik podrške lokalnim filmskim talentima.

Sa više filmova koje možete izabrati na više lokacija širom Majamija, ulaznice za pojedinačne filmove obično koštaju oko 13 dolara. Možete uštedeti novac tako što ćete se pridružiti Filmskom društvu Majamija, koje vam takođe daje priliku da kupite karte pre nego što krenu u prodaju .

Pored neverovatnih filmova koji su predstavljeni, filmski festival u Majamiju takođe je domaćin na desetine događaja svetske klase, radionica, fantastičnih žurki, majstorskih časova u industriji svake godine, kao što je Mercado de Cine Frances i Europeo događaj, koji okuplja preko 40 kupaca i prodavaca iz Evrope i Latinske Amerike.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0