“Nečista krv” prvi film na srpskom jeziku na Netflixu

“Nečista krv” prvi film na srpskom jeziku na Netflixu

Gradonačelnik Majamija planira da omogući građanima da plaćaju porez i takse u bitkoinima
Sve stariji vozni park u SAD: Prosečna starost automobila 12.5 godina
Za anksiozne putnike: Miami International Airport želi da otvori prodavnicu CBD proizvoda

Film “Nečista krv” u režiji Milutina Petrovića biće prvo ostvarenje na srpskom jeziku koji će se naći na najvećoj filmskoj platformi Netflix, izjavila je za Nova.rs glumica Anđela Jovanović, a tu informaciju potvrdio je i Filmski centar Srbije.

Glumica, koja u filmu rađenom po scenariju Vojislava Nanovića, tumači ulogu Tašane, potvrdila je za Nova.rs da će ostvarenje stići na platformu 17. januara.

Prethodno je glumica ovu vest podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

“Uskoro ‘Nečista krv’ na Netflixu! Velika mi je čast što će naš voljeni film biti prvi film na srpskom jeziku koji će biti na najvećoj filmskoj platformi. Preponosna sam na ceo tim koji je vredno radio na ovako važnom projektu za našu kinematografiju. Velika stvar, bravo ljudi!”, navela je Jovanović.

Iz Filmskog centra Srbije (FCS) saopšteno je da će “Nečista krv – Greh predaka” na Netfliksu biti dostupan od 17. januara, sa engleskim nazivom “Bad Blood”.

Film “Nečista krv” prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi, nego i sama njegova porodica. Glavne uloge u filmu Milutina Petrovića tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović.

Nova.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0