Netflix otvara svoj prvi restoran u Americi

Netflix otvara svoj prvi restoran u Americi

Šta je Noć veštica i zbog čega se obeležava?
Gurmanski raj: Dva restorana iz Majamija na listi 50 najboljih u Americi
Srpskih Apolo 7 – Sedam srpskih naučnika koji učestovali u misiji sletanja na mesec

Nova usluga popularnog streaming servisa, restoran pod imenom Netflix Bites, otvara se ovog meseca u Los Anđelesu. On nudi “upscale iskustvo u restoranu” koje uključuje kuvare koji glume u popularnim Netflix serijama poput “Chef’s Table” i “Nailed It!“.

Ovaj pop-up restoran sa ograničenim vremenom će omogućiti fanovima da uživaju u specijalnom degustacionom meniju koji je kreiran od strane poznatih kuvara, među kojima su Curtis Stone, Rodney Scott i Nadiya Hussain. Netflix tvrdi da će ovaj meni pružiti “jedinstveno iskustvo u restoranu” za sve fanove hrane.

Od epizode do predjela, uz Netflix Bites stvaramo lično iskustvo u kojem fanovi mogu da urone u svoje omiljene emisije o hrani“, izjavio je Josh Simon, potpredsednik Netflix-a za potrošačke proizvode.

Posebno prilagođeni kokteli će biti kreirani od strane mixologa iz takmičarske emisije “Drink Masters” koja je takođe producirana od strane Netflix-a.

Dvonedeljni pop-up restoran će biti otvoren 30. juna, a gosti koji žele da posete Netflix Bites moraće da polože bespovratni depozit od 25 dolara koji će biti odbijen od njihovog konačnog računa, kako je navedeno u čestim pitanjima restorana.

Iako je meni još uvek tajan, rezervacije su već otvorene za sve zainteresovane posetioce. Međutim, jedna stvar je jasna: ne očekujte da ćete videti svoje omiljene Netflix ličnosti u kuhinji.

Koliko god to bilo ukusno, Netflix Bites je striktno prilika da probate jedinstvena jela ovih kuvara”, piše u čestim pitanjima. “Kuvari neće biti na licu mesta da se sastanu i pozdrave sa mušterijama“.

Ova inovativna ideja kombinovanja gledanja serija i uživanja u hrani sigurno će privući mnoge fanove. Ako želite da rezervišete mesto za Netflix Bites, možete to učiniti klikom OVDE.

Netflix nastavlja da širi granice zabave i donosi novo iskustvo koje će ujediniti svet serija i kulinarskog uživanja. Ostanite sa nama da vidimo kakve će još inovacije doneti u budućnosti.

 

 

Izvor: Cnbc.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0