Netflix zapošljava i nudi platu do 385.000 dolara. Evo koja pozicija je u pitanju i kako da se prijavite

Netflix zapošljava i nudi platu do 385.000 dolara. Evo koja pozicija je u pitanju i kako da se prijavite

Sajam knjiga u Majamiju proslavlja 40 godina postojanja
4 načina kako možete postati državljanin SAD. Ovo su koraci na putu do američkog pasoša
Broj nerešenih aplikacija za “Zelenu kartu” povećao u toku januara za još 12000 slučajeva

Netflix želi da angažuje stjuardesu za jedan od svojih privatnih aviona, a uspešni kandidat može zaraditi čak 385.000 dolara godišnje. O čemu je tačno reč?

Naime, gigant iz oblasti striminga kaže da traži kandidate sa “nezavisnim rasuđivanjem, diskrecijom i izvanrednim veštinama u pružanju usluga korisnicima”.

Takođe, trebalo bi da kandidati budu u stanju da “posluju uz malo usmeravanja i sa mnogo samomotivacije”, piše BBC.

Prošle godine, Netflix je ukinuo stotine poslova nakon pada broja pretplatnika.

Za ovaj posao se možete prijaviti putem sledećeg linka

Kompanija je takođe rekla da određuje platu zaposlenog uzimajući u obzir “faktore kompenzacije”, kao što su njihovo poreklo, iskustvo i veštine. Pozicija je predviđena za San Hose, Kaliforniju, a zahteva putovanje u SAD i van njih.

“Netflix Aviation odeljenje pruža izuzetan, bezbedan, poverljiv vazdušni prevoz”, rečeno je. Dalje se dodaje da tim “pomaže kompaniji da efikasnije i efektivnije stigne do sveta, kako bi mogla da nastavi da širi radost globalno”.

Dužnosti stjuardese koja leti avionom Super Midsize, između ostalog, tiču se ispitivanja opreme za hitne slučajeve, zatim, moraće da bude u stanju da podigne predmete teške do 13,6 kg prilikom utovara i skladištenja.

Prosečna plata stjuardesa u SAD je nešto više od 62.000 dolara godišnje, prema američkom Birou za statistiku rada. Kada ga je BBC kontaktirao, portparol Netflix-a je rekao da kompanija “neće komentarisati” detalje o tome kako izračunava platu za stjuardese, a u četvrtak bi trebalo da objavi svoju zaradu za poslednja tri meseca 2022.

Telegraf

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0