Norwegian Cruise Line će zahtevati da se svi putnici i posada vakcinišu protiv COVID-19

Norwegian Cruise Line će zahtevati da se svi putnici i posada vakcinišu protiv COVID-19

Američka Komisija za sigurnost proizvoda tužila Amazon zbog navodne prodaje opasnih proizvoda
Identifikacioni broj poslodavca (EIN): Evo kome je neophodan i kako ga dobiti
Kako je nastao prvi restoran brze hrane u Americi?

Norwegian Cruise Line Holdings će zahtevati da se svi putnici i posada vakcinišu protiv COVID-19 kada se američka krstarenja ponovo pokrenu, postajući prva od tri najveće kompanije za krstarenje koja zatheva vakcine za sve na brodu.

Novi mandat odnosi se na putnike i članove posade na tri linije kompanije: Norvegian Cruise Line, Oceania Cruises i Regent Seven Seas. Kompanija je to objavila u pokušaju da ubedi američke Centre za kontrolu i prevenciju bolesti da dozvole svojim brodovima da započnu krstarenje iz američkih luka u julu. U petak je CDC dao zeleno svetlo za potpuno vakcinisane ljude da nastave putovanje, ali njegovo upozorenje 4. nivoa protiv krstarenja – najviše u agenciji – ostaje na snazi. Krstarenja su otkazana u SAD od marta 2020. godine nakon izbijanja COVID-19 na više brodova.

Pored upozorenja, CDC sprečava kompanije da krstare iz američkih luka sve dok ne ispune zahteve njegovog „uslovnog reda jedrenja“, okvira za ponovno pokretanje industrije tokom pandemije objavljene u oktobru. Kao deo druge faze uslovnog naloga za krstarenje, u petak je CDC objavio pravila za sporazume koje kompanije moraju da obezbede sa lukama i lokalnim zdravstvenim vlastima u američkim gradovima koje planiraju da posete pre nego što krstarenje može da se nastavi.

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0