Nove mere zaštite za bicikliste na Rickenbacker mostu. Napisano više od 300 kazni

Nove mere zaštite za bicikliste na Rickenbacker mostu. Napisano više od 300 kazni

Kako će izgledati Florida Keys u budućnosti zbog stalnog porasta nivoa mora?
Od srede počinju prijave za lutriju za “Zelenu Kartu 2023”. Evo kako da aplicirate
Kako da postanete vozač kamiona u Americi? Evo šta vam je sve neophodno da dobijete CDL

Pojačane mere zaštite za bicikliste na Rickenbacker mostu počele su ovog vikenda i nastaviće se nedeljama dok se okrug Miami-Dade priprema za trajno rešenjene na prometnoj ruti za rekreaciju i vožnju koja povezuje Key Biscayne sa Majamijem. Okružna policija je tokom vikenda podelila više od 300 kaznii upozorenja, rekao je portparol agencije u ponedeljak, dok je sprovodila ograničenja brzine kao deo bezbednosnog plana koji je naredila gradonačelnica Danijela Levin Kava nakon smrti dvojice biciklista koje je 15. maja udario džip.

Ostali koraci su uključivali plastične čunjeve koji blokiraju neke delove mosta u kojima se automobili i biciklističke staze preklapaju, kako bi upozorili vozače gde je opasno ili nezakonito skrenuti. Znakovi ograničenja brzine koji su označavali prethodnu granicu od 45 mph su uklonjeni, zamenjeni znakovima za 40 mph od naplatne rampe na istoku do mosta Vilijam Pauel, zatim znakova od 35 mph do mosta Bear Cut.
Det. Kris Tomas, portparol policijske uprave Majamija Dejda, rekao je da su policajci tokom vikenda izdali 226 kazne na mostu. Od toga šest kazni napisano biciklistima, a ostalo vozačima automobila. Još 83 upozorenja vozačima vozila i 24 upozorenja biciklistima.

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0