Novi trajekt povezuje grad Majami i Miami Beach

Novi trajekt povezuje grad Majami i Miami Beach

Kruzeri kompanije Royal Caribbean od jula ponovo plove iz Majamija
Mladi srpski pronalazač prvi na svetu kreirao uređaj za dezinfekciju ruku koji se montira na mobilni telefon
Barbados uvodi nove, 12-mesečne vize za radnike na daljinu

Okrug Miami Dade i Poseidon Ferry udružili su se u projektu stvaranja prigradskog trajektnog saobraćaja između grada Majamija i Miami Beach-a.

Putnici sada mogu uživati u novoj liniji prigradskog trajekta preko zaliva Biscayne između Majamija i Miami Beach-a, kako se navodi u saopštenju iz Okruga Miami Dade.

Poseidon Ferry LLC  će biti u partnerstvu sa okružnim Ministarstvom saobraćaja i javnih radova (Department of Transportation and Public Works) a Majamija i  Miami Beach će pokrenuti ovu vrstu usluge.

Dok aktivno radimo na boljem povezivanju svih krajeva naše zajednice pouzdanim i pristupačnim prevozom, ponosni smo što pružamo inovativnu i novu opciju koja će pomoći u ublažavanju gužve u saobraćaju između Majamija i Miami Beach-a tokom najvećih gužvi u toku radnog dana“ rekla je gradonačelnica okruga Miami Dade, Daniella Levin. „Naš okrug je oduševljen što će biti u saradnji sa Poseidon Ferry i gradovima Majami i Miami Beach kako bismo na najbolji mogući način pružili ovu, dugo očekivanu, uslugu svim našim stanovnicima. Posebno smo ponosni na to što ćemo obezbediti ovu uslugu bez opterećenja poreskih obveznika“.

Poseidon-ova usluga prevoza obavljaće vožnje na svakih sat vremena, a sa povećanjem saobraćaja očekuju se vožnje na svakih 20 minuta. Cena za kartu u jednom smeru koja traje 16 minuta će biti 3$.

Dostupni su sedmični paketi karata za 10 putovanja i mesečni paketi za ulaznice za 40 putovanja. Stanovnici Floride, starije osobe, pripadnici vojske i putnici sa invaliditetom se mogu voziti po sniženim cenama na pojedinačnim putovanjima.  Deca do 12 godina se voze besplatno.

Izvor: Patch

COMMENTS

WORDPRESS: 0