Objavljen predlog plana otvaranja Majamija. Evo za kada se planira otvaranje restorana

Objavljen predlog plana otvaranja Majamija. Evo za kada se planira otvaranje restorana

Florida: Stala na pumpu, kupila srećku i osvojila milionski džekpot
Florida će obezbediti 416 miliona dolara za nadoknadu štete od uragana
Nikola Jokić ponovo starter na All Star utakmici

Komitet za finansije i ekonomiju Miami Beacha jutros je predstavio svoj plan čelnicima grada Miami Beacha o ponovnom otvaranju. Plan bi se realizovao u fazama, a prva faza bi uključivala i ponovno otvaranje restorana.

Prema planu, biće potrebno 14 dana konstantnog smanjenja slučajeva COVID-19 u gradu Miami Beachu kako bi se pokrenulo ponovno otvaranje. U ovom trenutku, ne postoji tačan datum ponovnog otvaranja, ali su komesari napomenuli da je sredina ili kraj maja očekivani datum – ako broj obolelih nastavi da se smanjuje.

U prvoj fazi, restorani bi trebalo da rade sa ne više od 50 odsto kapaciteta, sa šest stopa razmaka između stolova. Restorani bi započeli prvo sa otvaranjem bašta i otvorenih delova restorana dok bi barovi bili zatvoreni. Plan bi zahtevao da zaposleni rade sa maskama za lice. Barovi i noćni klubovi nisu uključeni u prvu fazu ovog plana, niti su hoteli ili plaže. Ako se situacija popravi, druga faza – uključivaće blaže mere društvenog distanciranja i povećanje kapaciteta restorana, kao i ponovno otvaranje barova u junu. Još uvek nije poznato u kojoj fazi će se otvoriti klubovi.

Gradonačelnik grada Miami Beacha, Jimmi Morales, istakao je da Miami Beach spada pod nadležnost okruga Miami-Dade, za koji se očekuje da će mere otvaranja saopštiti u nekoliko narednih nekoliko dana, tako da će grad Miami Beach morati da se postara da njegove mere budu u skladu sa pravilima okruga o ponovnom otvaranju.

COMMENTS

WORDPRESS: 0