Objavljen predlog plana otvaranja Majamija. Evo za kada se planira otvaranje restorana

Objavljen predlog plana otvaranja Majamija. Evo za kada se planira otvaranje restorana

10 američkih gradova za koje niste čuli, a koje bi trebalo da posetite
Tramp najavio privremenu zabranu imigracije u SAD!
Novi zakoni na Floridi koji stupaju na snagu u 2021. godini

Komitet za finansije i ekonomiju Miami Beacha jutros je predstavio svoj plan čelnicima grada Miami Beacha o ponovnom otvaranju. Plan bi se realizovao u fazama, a prva faza bi uključivala i ponovno otvaranje restorana.

Prema planu, biće potrebno 14 dana konstantnog smanjenja slučajeva COVID-19 u gradu Miami Beachu kako bi se pokrenulo ponovno otvaranje. U ovom trenutku, ne postoji tačan datum ponovnog otvaranja, ali su komesari napomenuli da je sredina ili kraj maja očekivani datum – ako broj obolelih nastavi da se smanjuje.

U prvoj fazi, restorani bi trebalo da rade sa ne više od 50 odsto kapaciteta, sa šest stopa razmaka između stolova. Restorani bi započeli prvo sa otvaranjem bašta i otvorenih delova restorana dok bi barovi bili zatvoreni. Plan bi zahtevao da zaposleni rade sa maskama za lice. Barovi i noćni klubovi nisu uključeni u prvu fazu ovog plana, niti su hoteli ili plaže. Ako se situacija popravi, druga faza – uključivaće blaže mere društvenog distanciranja i povećanje kapaciteta restorana, kao i ponovno otvaranje barova u junu. Još uvek nije poznato u kojoj fazi će se otvoriti klubovi.

Gradonačelnik grada Miami Beacha, Jimmi Morales, istakao je da Miami Beach spada pod nadležnost okruga Miami-Dade, za koji se očekuje da će mere otvaranja saopštiti u nekoliko narednih nekoliko dana, tako da će grad Miami Beach morati da se postara da njegove mere budu u skladu sa pravilima okruga o ponovnom otvaranju.

COMMENTS

WORDPRESS: 0