Obradujte svoje najdraže u Srbiji ručno pravljenim prazničnim paketima uz besplatnu dostavu

Obradujte svoje najdraže u Srbiji ručno pravljenim prazničnim paketima uz besplatnu dostavu

Kako je nastao $ – Simbol američkog dolara
Miami Beach: Danas se otvaraju teretane i bioskopi, ali ne i plaže
Senat Floride usvojio kontroverzni zakon kojim se zabranjuje učenje o rasama

Sezona Novogodišnjih i Božićnih praznika i slava je pred nama. Koliko ste puta do sada poželeli da pošaljete poklon paket svojim najbližima u Srbiji ali to iz raznih razloga niste učinili. Slanje paketa iz Amerike za Srbiju vrlo često je izuzetno skupo i nepraktično, pa nije retkost da poštarina nadmaši cenu proizvoda ili paketa koji šaljete. Kada se svemu tome pridoda vreme putovanja paketa i carina ispostavi se da ovo možda i nije najbolja ideja.

Čin darivanja nije prosto davanje poklona, to je trenutak razmene ljubavi i pažnje koji znači mnogo više od materijalne vrednosti samog dara. Odabir pravog poklona može biti težak, pa i stresan. Vrlo često vam zafale ideje, nemate dovoljno vremena, muče vas komplikovani načini plaćanja i dostave.

Glasnik Box predstavlja najlakši i najbrži način da obradujete svoje najdraže u Srbiji

Udaljenost od porodice, rodbine, prijatelja i voljenih osoba može vas sprečiti da prisustvujete važnim momentima. Glasnik Box servis čini da kilometri ne predstavljaju prepreku. Ukoliko ne možete svojim prisustvom da uveličate važan trenutak u životu vaših dragih osoba nema boljeg načina da ih iznenadite od poklona.

Slavski paketi slanje iz celog sveta glasnik box chicago glasnik

Besplatna dostava u roku od 48 časova

Glasnik Box servis omogućava da vaš paket u roku od 48 časova* (subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke) , uz besplatnu dostavu, stigne na željenu adresu u bilo kom gradu u Srbiji.

Izaberite datum isporuke vašeg paketa
Ako želite da vaš odabrani paket bude dostavljenog određenog dana, izaberite željeni datum dostave.

Novogodišnji i praznični paketi u ponudi!

Trenutno u prodavnici ima više od 25 paketa  za razne prilike. Od ručno pravljenih medvedića od ruža, slatkih paketa sa Milka i Kinder proizvodima do tradicionalnih slavskih paketa. Cene paketa kreću se od 30 do 60 dolara sa uključenom dostavom.  Ovaj servis predstavlja sjajnu i verovatno najpouzdaniju i najbržu opciju da obradujete nekog svog u Srbiji, nema skrivenih troškova i procedura plaćanja je brza i jednostavna.

Glasnik Box paketi su kombinacija modernog i tradicionalnog. Svaki paket je ručno pravljen i stiže sa vašom personalizovanom porukom. Sve što vam je potrebno je kreditna kartica i manje od 5 minuta vašeg vremena.

Za nas kilometri ne predstavljaju prepreku, naručite vaš poklon paket iz bilo kog dela sveta i mi ćemo ga isporučiti. Ne dozvolite da važni momenti u životu vaših voljenih prođu bez vas.

COMMENTS

WORDPRESS: 0