Od decembra možete leteti iz Majamija za Pariz i Berlin za svega 165 dolara

Od decembra možete leteti iz Majamija za Pariz i Berlin za svega 165 dolara

Amazon Fresh sada nudi dostavu namirnica i za korisnike koji nemaju Prime servis
Gradonačelnici Njujorka i Majamija žele da uvedu Bitcoin kao regularno sredstvo plaćanja
Florida: Kakvo nas vreme očekuje u novogodišnjoj noći

Najava novih povoljnih letova u jednom pravcu između Majamija i Pariza, i Majamija i Berlina avio-kompanije Norse Atlantic Airways obradovala je putnike sa južne Floride. Pored već postojećih povoljnih letovima sa Južne Floride za London i Oslo,  Norse će započeti nove letove za Pariz 12. decembra i za Berlin 14. decembra.

Letovi iz Majamija za Pariz će ići četiri puta nedeljno, utorkom, sredom, subotom i nedeljom u 20h, sa dolaskom u 11h. Letovi za Berlin će ići jednom nedeljno, četvrtkom u 20h, sa dolaskom u 11:15h. Cena letova biće 165 dolara u jednom pravcu.

Trenutno, sledeći najjeftiniji letovi drugih kompanija u jednom pravcu iz Majamija za Pariz u decembru počinju od oko 300 dolara i uključuju bar jedno presedanje. Slično, cene za jednosmerne letove za Berlin kreću se od oko 400 dolara.

Norse Atlantic Airways je lansirana 2021. godine od strane norveškog preduzetnika Bjorn Tore Larsena, a njihov brend se fokusira na niskobudžetna, transatlantska putovanja između Sjedinjenih Američkih Država i Evrope. Flota od 15 modernih i ekološki efikasnih aviona Boeing 787 Dreamliner trenutno opslužuje New York, Los Anđeles, Fort Lauderdale, Majami, Orlando, Vašington D.C., San Francisko, Boston, Oslo, London, Berlin, Rim i Pariz.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0