Od ponedeljka zatvoreni svi hoteli, policijski čas na čitavom Miami Beach-u!

Od ponedeljka zatvoreni svi hoteli, policijski čas na čitavom Miami Beach-u!

Nikola Jović blista u dresu Miami Heat-a
Kako je zapravo nastao Hollywood?
Trump odložio masovne deportacije imigranata pre početka akcije

Miami Beach će narediti svim hotelima da zatvore nakon ovog vikenda, neposredno pre uvođenja policijskog časa na čitavom Miami Beach-u.
Ova naredba je deo deklaracije i kranjih mera zvaničnika okruga Miami Dade da se zatvore gotovo svi smeštajni kapaciteti za posetioce i da se uspori širenje koronavirusa.

Gradonačelnik Carlos Gimenez planira da se na teritoriji čitavog okruga da zatvore svi hoteli i moteli, hosteli i kratkotrajno iznajmljivanje, uključujući Airbnb.

Hoteli će takođe morati da otkažu sve postojeće rezervacije i neće smeti da primaju goste ili nove rezervacije sve do 22. aprila, kaže se u nalogu.

Policijski čas na Miami Beach-u

Policijski čas stupa na snagu u 23:59. u ponedeljak, 23. marta.

Biće na snazi svakog dana od ponoći do 5 sati ujutro i uključuje zabranu kretanja pešaka i automobila, stajanje na ulici ili parkiranje. Biće izuzetaka za dežurne službe  i vozače koji dostavljaju hranu.

Miami Beach je do sada imao ograničen policijski čas na snazi za najprometnije delove South Beach-a, Ocean Drive i Washington Avenue od 5. do 16. ulice. Sada će ovo pravilo važiti na teritoriji čitavog grada.

Raste broj obolelih od koronavirusa na Floridi

Ministarstvo zdravlja Floride ažuriralo je u subotu ujutro potvrdilo je 95 novih slučajeva koronavirusa, čime je broj slučajeva na Floridi dostigao 658.

U okrugu Miami-Dade potvrđeno je 19 novih slučajeva a u okrugu Broward 23. Do sada su potvrđena 142 slučaja COVID-19 u okrugu Miami-Dade i 151 u okrugu Broward.

COMMENTS

WORDPRESS: 0