Od ponedeljka zatvoreni svi hoteli, policijski čas na čitavom Miami Beach-u!

Od ponedeljka zatvoreni svi hoteli, policijski čas na čitavom Miami Beach-u!

AI će primorati 12 miliona Amerikanaca da promene zanimanje do 2030.
Nova uredba o policijskom času zabranjuje prodaju alkohola u prodavnicama na South Beach-u
Ukinuta zabrana za služenje alkohola nakon 2 a.m. na Miami Beach-u

Miami Beach će narediti svim hotelima da zatvore nakon ovog vikenda, neposredno pre uvođenja policijskog časa na čitavom Miami Beach-u.
Ova naredba je deo deklaracije i kranjih mera zvaničnika okruga Miami Dade da se zatvore gotovo svi smeštajni kapaciteti za posetioce i da se uspori širenje koronavirusa.

Gradonačelnik Carlos Gimenez planira da se na teritoriji čitavog okruga da zatvore svi hoteli i moteli, hosteli i kratkotrajno iznajmljivanje, uključujući Airbnb.

Hoteli će takođe morati da otkažu sve postojeće rezervacije i neće smeti da primaju goste ili nove rezervacije sve do 22. aprila, kaže se u nalogu.

Policijski čas na Miami Beach-u

Policijski čas stupa na snagu u 23:59. u ponedeljak, 23. marta.

Biće na snazi svakog dana od ponoći do 5 sati ujutro i uključuje zabranu kretanja pešaka i automobila, stajanje na ulici ili parkiranje. Biće izuzetaka za dežurne službe  i vozače koji dostavljaju hranu.

Miami Beach je do sada imao ograničen policijski čas na snazi za najprometnije delove South Beach-a, Ocean Drive i Washington Avenue od 5. do 16. ulice. Sada će ovo pravilo važiti na teritoriji čitavog grada.

Raste broj obolelih od koronavirusa na Floridi

Ministarstvo zdravlja Floride ažuriralo je u subotu ujutro potvrdilo je 95 novih slučajeva koronavirusa, čime je broj slučajeva na Floridi dostigao 658.

U okrugu Miami-Dade potvrđeno je 19 novih slučajeva a u okrugu Broward 23. Do sada su potvrđena 142 slučaja COVID-19 u okrugu Miami-Dade i 151 u okrugu Broward.

COMMENTS

WORDPRESS: 0