Ograničenje brzine u okrugu Miami-Dade: Pripremite se za automatizovane kazne od 100 dolara

Ograničenje brzine u okrugu Miami-Dade: Pripremite se za automatizovane kazne od 100 dolara

Kako da dobijete penziju u Americi? Evo kako da proverite vaš trenutni status
Promenjen rok za podnošenje poreskih prijava u 2022.godini
Stanovnici Južne Floride moraju da zarade između 29 i 33 dolara na sat kako bi mogli da plate zakupninu

Kada kamere za merenje brzine stignu u škole u okrugu Miami-Dade, automatizovane kazne od 100 dolara verovatno će juriti ka sandučićima građana svakog dana.

Administracija okruga nije objavila procene koliko kazni očekuje da će kamere generisati sada kada su uređaji legalni u Floridi. Ali prema sporazumu koji je dobio preliminarnu odobrenje u ponedeljak, Miami-Dade predviđa da će RedSpeed, nacionalni operater kamera iz Čikaga, prikupljati skoro 12 miliona dolara godišnje od oko 20 dolara po kazni, nakon što sporazum stupi na snagu kasnije ove godine.

Matematika iza tih prihoda pokazuje da se očekuje da će RedSpeed kamere generisati oko 600.000 kazni svake godine u Miami-Dade okrugu. Kamere su sada legalne na Floridi prema zakonu iz 2023. godine koji dozvoljava ove uređaje, ali ograničava kazne na vozače koji prekorače brzinu za najmanje 20 kilometara na sat i iznad ograničenja u školskim zonama.

Prošle godine, policija Miami-Dade okruga izdala je manje od 3.500 kazni za školske zone ručno, prema izjavi portparola okruga.

Za sada, prognoze za kazne izdate od strane kamera u Miami-Dade okrugu su samo grube procene, zasnovane na iskustvu grada u Džordžiji koji ima manje stanovnika od bilo koje od 13 komisionih okruga u Miami-Dade okrugu.

Godine 2019, RedSpeed je nadmašio konkurenciju kako bi dobio ugovor za kamere u školskim zonama u gradu Alpharetta, Džordžija. Kako bi ubrzao instalaciju kamera, Miami-Dade koristi taj sporazum kao model kako bi zaobišao redovni sistem nadmetanja i dodelio RedSpeed-u lokalni ugovor.

RedSpeed će instalirati kamere u 206 škola u Miami-Dade okrugu koje se nalaze izvan granica grada.

Miamiherald

COMMENTS

WORDPRESS: 0