Okrug Miami-Dade od oktobra ukida zabranu držanja pitbulova

Okrug Miami-Dade od oktobra ukida zabranu držanja pitbulova

Poziv za besplatni grupni kurs srpskog jezika preko Skajpa
Fim Majkla Mura ,”Planeta ljudi” besplatno na Jutjubu!
1% najbogatijih steklo skoro dve trećine novog bogatstva u poslednje dve godine, navodi Oxfam

Novi zakon koji će stupiti na snagu za nekoliko meseci na Floridi, poništiće zabranu Miami-Dade okruga za držanje pitbulova.

Prema Američkom društvu za sprečavanje okrutnosti prema životinjama, svaki pas treba da bude procenjen i tretiran kao individua.

Guverner Ron DeSantis je potpisao novi Zakon o ograničenjima u vezi sa psima nakon što su ga usvojili državni zakonodavci kao Florida State Bill 942 i Florida House Bill 941.

Kada stupi na snagu 1. oktobra, poništiće zabranu pitbulova u Miami-Dade okrugu, koja je uvedena 1989. godine nakon napada na sedmogodišnju devojčicu koja je morala proći rekonstrukcijske operacije.

Iako državni zakon poništava zabranu na okružnom nivou, i dalje dozvoljava stambenim zajednicama da zabrane određene rase pasa. Simmons je rekla da je i to potrebno promeniti.

Prema trenutnim zakonima u okrugu Miami-Dade je nezakonito posedovati ili držati Američke Pit Bul Terijere, Američke Staford Terijere, Staford Bul Terijere ili bilo kog drugog psa koji se značajno podudara s karakteristikama ovih rasa, prema propisima Miami-Dade okruga.

Local 10

COMMENTS

WORDPRESS: 0