Okrug Miami-Dade od oktobra ukida zabranu držanja pitbulova

Okrug Miami-Dade od oktobra ukida zabranu držanja pitbulova

Miami-Dade pokreće Operation Green Light
15 najboljih mesta Amerike u kojima možete živeti i dočekati penziju
Jokić odmah iz Lebrona po broju glasova za NBA All Star meč. Evo kako da glasate

Novi zakon koji će stupiti na snagu za nekoliko meseci na Floridi, poništiće zabranu Miami-Dade okruga za držanje pitbulova.

Prema Američkom društvu za sprečavanje okrutnosti prema životinjama, svaki pas treba da bude procenjen i tretiran kao individua.

Guverner Ron DeSantis je potpisao novi Zakon o ograničenjima u vezi sa psima nakon što su ga usvojili državni zakonodavci kao Florida State Bill 942 i Florida House Bill 941.

Kada stupi na snagu 1. oktobra, poništiće zabranu pitbulova u Miami-Dade okrugu, koja je uvedena 1989. godine nakon napada na sedmogodišnju devojčicu koja je morala proći rekonstrukcijske operacije.

Iako državni zakon poništava zabranu na okružnom nivou, i dalje dozvoljava stambenim zajednicama da zabrane određene rase pasa. Simmons je rekla da je i to potrebno promeniti.

Prema trenutnim zakonima u okrugu Miami-Dade je nezakonito posedovati ili držati Američke Pit Bul Terijere, Američke Staford Terijere, Staford Bul Terijere ili bilo kog drugog psa koji se značajno podudara s karakteristikama ovih rasa, prema propisima Miami-Dade okruga.

Local 10

COMMENTS

WORDPRESS: 0