Organizatori najavljuju promene za Miami Grand Prix u maju 2023.godine

Organizatori najavljuju promene za Miami Grand Prix u maju 2023.godine

Zabavno veče uz kvalitetnu hranu i muziku
Barcelona Gipsy balKan Orchestra in Miami
The Progressive Miami International Boat Show

Nekoliko velikih promena se pravi na stazi i van nje na u Majamiju uoči druge trke Miami Grand Prix, otkrili su organizatori.

Majami je 2022.godine održao rasprodanu debitantsku manifestaciju, sa skoro 250.000 gledalaca koji su posetili stdion u Južnoj Floridi – koji se nalazi oko Hard Rock stadiona (Hard Rock Stadium) – tokom vikenda.

Za izdanje za 2023.godinu, koje bi trebalo da se održi od 05. do 07. maja, radi se na nizu nadogranji, na  čijem je čelu proširenje padoka i ponovno postavljanje staza.

miami-2023-changes-header.jpg

Potpuno novo „Timsko selo“ (Team Village) biće locirano na terenu unutar stadiona, gde će biti smeštene ugostiteljske jedinice za sve F1 timove i oslobađaće se prostor u originalnom padoku.

U međuvremenu, organizatori su obećali da će navijači koji kupe karte za Campus Pass sa opštim ulazom moći da pristupe nivou 300 Hard Rock Stadiona i imaju pogled direktno na selo.

Što se tiče staze, renomirani dizajneri staza Tilke Engineers & Architects će nadgledati obnavljanje celokupnog rasporeda od 3,36 milje, sa ciljem promovisanja bliže trke, otvaranja mogućnosti za preticanje i stvaranja spektakla.

Pored promena površine padoka i staze, nova, stalna troslojna zgrada Paddock Club – koja može d aprimi više od 6.000 gostiju u premium apartmanima i luksuzni klub na krovu – biće iznad garaža za timove, zajedno sa dodatnim ugostiteljskim iskustvima i prostor.

Posle neverovatne debitantske trke, trudili smo se da obezbedimo da događaj 2023.godine bude još veće iskustvo za sve koji posećuju Međunarodni autodrom u Majamiju“, rekao je Tyler Epp, predsednik Formule 1 Crypto.com Miami Grand Prix.

Stephen Ross i Tom Garfinkel su posvećeni tome da Mejov događaj učine najboljim iskustvom u klasi koje se razlikuje od bilo koje druge trke Formule 1 na svetu. Sa novim i poboljšanim iskustvima gostoprimstva, stvaranjem F1 Timskog sela direktno na fudbalskom terenu i povećanim kapacitetom, očekujemo da naša druga trka bude još veća i bolja za navijače, timove, vozače, partnere i sve u Južnoj Floridi“.

 

Izvor: Formula1.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0