Otkrijte TIZI – Brz i siguran način slanja novca iz inostranstva u Srbiju

Otkrijte TIZI – Brz i siguran način slanja novca iz inostranstva u Srbiju

Florida od juna ukida $300 dodatne pomoći za nezaposlene
Stanovnici masovno napuštaju Njujork: Preko 90.000 ljudi se doselilo na Floridu
Kada će stići vaš novi stimulusni ček? “Bela Kuća” kaže možda već ovog vikenda

U Srbiju svake godine stiže nekoliko milijardi evra putem novčanih doznaka iz dijaspore, što čini više od 15 odsto bruto društvenog proizvoda. Razvoj tehnologije doneo je veliki broj različitih servisa i aplikacija za slanje novca iz inostranstva.  Zaboravite na komplikovane i skupe načine slanja novca iz Amerike u Srbiju, predstavljamo vam TIZI!

Tizi je novi način transfera novca iz inostranstva u Srbiju osmislio je i razvio tim srpskih stručnjaka koji se ovim poslom bavi više od 20 godina imajući prvenstveno na umu da olakša slanje novca iz dijaspore primaocima u Srbiji.

TIZI je inovativno rešenje Banke Poštanske štedionice a.d., Beograd, omogućava brzo i jednostavno slanje novca iz inostranstva primaocu u Republici Srbiji. Proces je efikasan i pouzdan, što ga čini pravim izborom za sve korisnike.

prvi domaci transfer novca iz inostranstva u Srbiju chicago glasnik tizi

Kako TIZI funkcioniše?

TIZI vam omogućava da putem platne kartice pošiljaoca brzo i lako prenesete novčana sredstva primaocu. Nakon zaduženja kartice, sredstva su dostupna za samo nekoliko minuta. Primalac može birati između dve opcije – direktna uplata na račun kod Banke Poštanske štedionice a.d., Beograd ili isplata u gotovom novcu na najbližem šalteru Banke. Važno je napomenuti da se sredstva isplaćuju isključivo u dinarima.

Video Player

00:00
00:15

Jednostavno slanje novca iz inostranstva

Usluga slanja novčanih doznaka putem interneta pruža mogućnost transfera novca isključivo iz inostranstva u Republiku Srbiju. Fizička lica koja koriste Visa, MasterCard i Union Pay platne kartice za internet plaćanja izdatih od strane inostranih pružaoca platnih usluga mogu koristiti TIZI portal.

Kako da pošaljete novac putem TIZI-ja?

Prilikom prvog slanja novca, potrebno je obaviti registraciju na TIZI portalu, a zatim registrovati vašeg primaoca. Po slanju doznake, izaberite primaoca, željenu valutu i iznos koji želite da pošaljete. Sve transakcije možete pratiti u okviru liste transakcija na vašem korisničkom nalogu.

Iskoristite pogodnosti koje nudi TIZI

Pouzdan i bezbedan način slanja novca iz inostranstva omogućava vam TIZI portal. Cena ovog servisa je pristupačna, a ograničenje za prenos sredstava je 5.000 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) na mesečnom nivou. TIZI je tu da vam olakša svakodnevne finansijske transakcije i omogući brzu isplatu novca primaocu.

Budite Korak Ispred – Isprobajte TIZI Portal!

Trendovi se menjaju, ali TIZI ostaje lider u brzim i sigurnim transakcijama novca. Uverite se u jednostavnost i efikasnost ovog inovativnog portala i iskoristite sve njegove pogodnosti. Neka TIZI postane vaš pouzdan partner za slanje novca iz dijaspore i unapredite svoje finansijske transakcije!

COMMENTS

WORDPRESS: 0