Otvorena je izložba Balloon Museum Miami 2024

Otvorena je izložba Balloon Museum Miami 2024

Američke države sa najviše miljardera u 2021.godini – Evo gde se nalazi Florida
Tajne industrije od 640 milijardi dolara: Kako zaraditi na Home Depot likvidacionim paletama
Najveći brod za krstarenje na svetu isploviće iz Majamija

U Mana Wynwood Convention Center u Majamiju otvara se prvi muzej balona ovog tipa, sa radovima 20 međunarodnih umetnika.
Majami dočekuje prvi svetski Balloon Museum, otvoren za javnost 22. juna. Ova umetnička iskustva obećavaju da će posetioce odvesti na jedinstveno putovanje.

Balloon Museum u Majamiju smešten je u Mana Wynwood Convention Center-u i predstavlja kolekciju neverovatnih instalacija napravljenih od balona koje su stvorili 20 renomiranih međunarodnih umetnika. Pripremite se da budete oduševljeni ovim interaktivnim delima koja brišu granice između savremene umetnosti i praktičnog istraživanja.

Izložba je poslednja stanica na globalnoj turneji Balloon Museum-a, koja je već očarala više od 4,4 miliona posetilaca u gradovima poput Rima, Pariza i Njujorka. Ova priznata izložba čak je osvojila prestižnu nagradu za najbolji format u vlasništvu BEA u 2022. godini i bila je prikazana u popularnoj Netflix seriji “Emily in Paris”.

Pripremite se za “Let’s Fly” sa izložbom koja istražuje lakoću i težinu. Umetnici koriste jedinstvene osobine vazduha kako bi stvorili osećaj letenja. Pripremite se da budete očarani instalacijama različitih talenata, uključujući Filthy Luker-a, Tadao Cern-a i MyeongBeom Kim-a.

Ulaznice za Balloon Museum u Majamiju počinju od $29 za decu i $39 za odrasle.

Floridaoftomorrow

COMMENTS

WORDPRESS: 0