Ova plaža na Južnoj Floridi proglašena za jednu od najlepših u Sjedinjenim Državama

Ova plaža na Južnoj Floridi proglašena za jednu od najlepših u Sjedinjenim Državama

Letovi iz Majamija za Pariz za svega $300. Francuska niskotarifna avio-kompanija stiže u Majami
15 tajnih mesta u Americi koja nisu dozvoljena za posetioce
Ovo su 10 država u kojima žive najpametniji Amerikanci

Ljubitelji plaža na TripAdvisor-u su dali svoj sud o najlepšim mestima u SAD.

TripAdvisor je upravo objavio drugi deo nagrade Traveler’s Choice Awards za 2022.godinu, navodeći 25 najboljih plaža u čitavoj naciji. Drugu godinu zaredom Miami Beach nije uspeo da dospe na listu.

Ipak, na severu se može naći malo pozitivnih informacija. Fort Lauderdale Beach je rangiran na 18.mestu od 25 nakon što uopšte nije dospeo na listu 2021.godine.

Sve u svemu, plaže na Floridi su bile dobre u ovoj proceni na TripAdvisor-u, sa devet plaža u državi koja se nalazi na listi, više od bilo koje druge države.

Plaža Siesta na Siesta Key-u na zapadnoj obali Floride je poznata po svom čistom, tvrdom pesku i rangirana na 2.mestu u Sjedinjenim Državama, a čak na 14.mestu najbojih plaža na TripAdvisor-u na svetskoj listi.

Takođe, u prvih 25 plaža u Sjedinjenim Državama su: Pensacola Beach (11); Henderson Beach State Park u Destin-u (12); St. Augustine Beach (14); Treasure Island Beach (19); Panama City Beach (21); St. Pete Beach (22); i Clearwater Beach (24).

St. Pete je proglašen za najbolju plažu u naciji u 2021.godini. Ooo, kako su moćnici pali (ali nedovoljno kao Miami Beach, izgleda).

Nagrade Traveler’s Choice rangiraju omiljene plaže putnika na osnovu kvaliteta i količine recenzija i ocena. Sastavljaju se od 1.januara 2021.godine do 31.decembra 2021.godine.

Znamo da savršen dan na plaži izgleda drugačije od osobe do osobe. Neki vole klasični beli pesak i sunčanje, dok drugi vole da istražuju stenovite uvale“, rekla je Christine Maguire, potpredsednica Global Media Business na TripAdvisor-u, u izjavi. „Ova lista ima ponešto za svakoga“.

Očigledno svi osim onih koji dane i noći provode na Ocean Drive-u.

Najbolja plaža u Sjedinjenim Državama, prema TripAdvisor-u, je Hapuna Beach State Recreation Area u Puako-u, Hawaii. Najbolja plaža na svetu je plaža Grace Bay u Turks and Caicos-u, sa plažom Varadero na Kubi na mestu broj 2.

 

Izvor: Miamiherald.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0