Ova tri grada sa Floride su najgora za vožnju u celoj Americi

Ova tri grada sa Floride su najgora za vožnju u celoj Americi

Forma I-765 & Forma I-13 više nisu besplatne, evo koliko će koštati
Šta da uradite ako imigracioni agenti zatraže vaše elektronske uređaje na ulasku u SAD?
Uragan Dorian oslabio na kategoriju 2 i nastavlja put ka severu Floride!

Tri grada sa Floride rangirana su među najgorim gradovima za vožnju u SAD-u, delimično zbog gužvi, saobraćaja u špicu i drugih faktora, prema novom rangiranju koje je objavio Forbes.

Da bi odredili koji su gradovi najgori za vožnju, Forbes Advisor je uporedio 47 najnaseljenijih gradova u SAD-u sa dostupnim podacima na osnovu 15 metrika koje obuhvataju četiri ključne kategorije: iskustvo vožnje, bezbednost, troškovi vlasništva nad automobilom i pristup održavanju automobila.

Metrike uključuju izgubljene sate u saobraćajnoj gužvi, vreme putovanja na posao, prosečnu brzinu u saobraćaju u špicu, smrtonosne saobraćajne nesreće i još mnogo toga.

Od deset najgorih gradova, Miami se rangirao na drugom mestu prema ovom rangiranju. Od mogućih 100 poena, Miami je dobio 98.74.

U međuvremenu, Jacksonville je rangiran na 22. mestu sa ocenom od 67.53, a Tampa je zauzela 24. mesto sa ocenom od 61.17.

Forbes Advisor je odredio ukupni rezultat grada dodeljivanjem određenog broja poena svakoj metrici. Što je veći rezultat, to je vožnja u određenom gradu lošija.

Oakland, Kalifornija, je na vrhu liste najgorih gradova za vožnju, a zatim sledi Miami, San Francisko i Filadelfija. Oakland je dobio “savšen” rezultat od 100.

U međuvremenu, Boston je rangiran kao najgori za iskustvo vožnje, dok je Albuquerque bio najgori grad po pitanju bezbednosti vozača. Njujork je bio najskuplji grad za posedovanje automobila, a vozači u Memfisu imali su najgori pristup održavanju automobila.

Evo deset najgorih gradova za vožnju, prema rangiranju:

  1. Oakland, Kalifornija: 100 poena
  2. Miami, Florida: 98.74
  3. San Francisko, Kalifornija: 96.57
  4. Hjuston, Teksas: 96.52
  5. Filadelfija, Pensilvanija: 96.33
  6. Njujork: 92.64
  7. Čikago, Ilinois: 84.92
  8. Atlanta, Džordžija: 84.87
  9. Dalas, Teksas: 84
  10. Portland, Oregon: 80.83

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0