Ovaj grad sa Floride proglašen je kao najbolji za venčanja u celoj Americi

Ovaj grad sa Floride proglašen je kao najbolji za venčanja u celoj Americi

Gradonačelnica okruga Miami Dade planira ukidanje policijskog časa od 5. aprila
Aplikacije za Zelenu Kartu biće skuplje nego ikad
Neuralink kompanija za ugrađnju mikročipova u mozak započinje ispitivanje na ljudima ove godine

WalletHub je nedavno objavio svoj izveštaj o “Najboljim mestima za venčanje” i Majami je zauzeo prilično visoko mesto. Zapravo, tri grada sa Floride su se našla među Top 10.

Nakon poređenja 182 najveća grada u Sjedinjenim Američkim Državama prema 26 ključnih pokazatelja od prosečnih troškova do dostupnosti hotela, rezultati su tu.

Orlando, dom Diznilenda, osvojio je prvo mesto. Kada je reč o broju lokacija, iznajmljivanju opreme za zabavu, DJ-evima i cvećarama, grad je ocenjen kao najbolji u zemlji. Las Vegas, poznat po mnogim ponudama za venčanja, zauzeo je drugo mesto.

Majami je rangiran kao treće najpopularnije mesto za venčanja, posebno kada je reč o venčanjima na plaži. Osvojio je prvo mesto po objektima i uslugama, ali je rangiran niže, na 83. mestu, po cenama.

Majami ima veliki izbor foto kabina, limuzina za iznajmljivanje, prodavnica torti i restorana po glavi stanovnika. Grad takođe ima fantastičan izbor hrane.

Nakon Majamija, kao top 10 destinacije, slede Tulsa, Oklahoma; Atlanta, Džordžija; Tampa, Florida; Nju Orleans, Luizijana; Noksvil, Tenesi; Čikago, Ilinois; i El Paso, Teksas.

secretmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0