Ovde su lokacije gde bi se nalazila četiri nova nebodera predložena za Wynwood u Majamiju

Ovde su lokacije gde bi se nalazila četiri nova nebodera predložena za Wynwood u Majamiju

Imigracija: USCIS nastavlja sa radom od 4. juna, ali uz nova pravila i procedure
Evo u koje države američki turisti još uvek mogu da putuju
Novi predloženi zakon na Floridi će kažnjavati vozače u levoj traci

Wynwood kvart u Majamiju suočava se sa potencijalnim bumom izgradnje nebodera sa najmanje četiri velika projekta koja bi mogla transformisati zajednicu.

Masivni projekti bi preoblikovali najpopularniju četvrt Majamija

Ovde su osnovni podaci o početnim predlozima, prema gradskim zapisima:

▪ Kula od 48 spratova sa 544 apartmana iznad garaže sa 621 parking mestom. Predlog za izgradnju kule dolazi od Bazbaz Development-a i bila bi smeštena na raskrsnici North Miami Avenue and Northwest 21. ulice.

▪ Kula od 39 spratova sa 336 apartmana smeštena četiri bloka severno od Bazbaz projekta, takođe na North Miami aveniji, od strane filijale Hidrock Properties iz Njujorka.

▪ Neboder od 19 spratova sa 401 apartmanom smešten jedan blok zapadno od Bazbaz lokacije. Kao deo projekta, Miami Court Holdings bi očuvalo i zaštitilo susednu dvospratnu Art Deko zgradu.

▪ Kompleks od 25 spratova sa 996 apartmana i 693 parking mesta smešten duž Northwest šeste avenije između 24. i 26. ulice, na zapadnom rubu Wynwood uz Interstate 95, predložio je vlasnik nekretnine David Sedaghati’s Ultimate Equity.

Ostali projekti verovatno su takođe u pripremi.

Predlozi, koji svi prelaze lokalne propise koji ograničavaju zgrade na 12 spratova u Wynwood-u, delom su motivisani kontroverznim novim državnim zakonom, Zakonom o življenju na lokalu, koji anulira lokalne kontrole izgradnje i podstiče firme za gradnju da povećaju projekte u zamenu za rezervisanje apartmana kao navodno pristupačnog stambenog prostora. Kritičari tvrde da zakon uglavnom koristi graditeljima i da novi iznajmljivi stanovi mogu ostati nepristupačni većini ljudi.

yahoo!news

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0