Ove aviokompanije sada lete sa južne Floride do Berlina i Pariza za manje od $200

Ove aviokompanije sada lete sa južne Floride do Berlina i Pariza za manje od $200

20 najlepših mesta za kampovanje u Americi
Devet najlepših i najčešće fotografisanih planina u Sjedinjenim Državama
U Majamiju započela izgradnja najvišeg nebodera južno od Njujorka

Počevši od 15. decembra, niskotarifni avio-prevoznik French Bee uvešće tri nedeljna leta od Majamija do Pariza, sa međunarodnog aerodroma u Majamiju do aerodroma Orli izvan francuske prestonice.

Osnovana 2016. godine, French Bee će biti jedina avio-kompanija koja pruža neprekidne usluge od Majamija do Orlija, navodi se u saopštenju koje je u petak izdao Miami International. Francuski avio-prevoznik takođe opslužuje aerodrome u Njujorku i San Francisku, a leti od Pariza do Punta Kane, Dominikanska Republika, kao i do ostrva Reunion pod francuskom kontrolom u Indijskom okeanu kod istočne obale Afrike.

French Bee, koja upravlja avionima Airbus 350-900, reklamira jednosmernu promotivnu cenu od 217 dolara od Majamija do Pariza. Ali njegov vebsajt a pokazuje da je najniža cena karte za inauguracioni let sledećeg četvrtka sada 453 dolara.

Ranije ove nedelje, kompanija Norse Atlantik Airways iz Norveške započela je letove sa međunarodnog aerodroma Fort Lauderdale za Berlin. Usluga prevoznika je takođe tri puta nedeljno. Cene karata počinju od 155 dolara.

Prvi let ove aviokompanije poleteo je iz Fort Lauderdale-a  za berlinski aerodrom Brandenberg u sredu kasno uveče.

News Yahoo

COMMENTS

WORDPRESS: 0