Ovi gradovi u Americi imaju najveće prosečne plate

Ovi gradovi u Americi imaju najveće prosečne plate

Bioskopi u okrugu Miami-Dade otvaraju se u petak, barovi za dve sedmice
Kako se prijaviti za zelenu kartu? Evo šta sve treba da znate o ovom procesu
Na Miami Beach-u otvoren novi Alton Food Hall

Bez obzira da li aktivno tražite povećanje plate ili se jednostavno pitate da li bi vaše zanimanje moglo biti cenjenije i više vrednovano na nekom drugom mestu, uvek je zabavno saznati kako druga polovina živi. Možda nećete biti iznenađeni kada znate da su neki od gradova sa najvećom srednjom platom u državi čvorišta poput Bostona i San Franciska, ali postoji i mnogo manjih gradova i regiona koji nude sjajan novac za ono što vi radite.

Međutim, vredi napomenuti nekoliko upozorenja, pre nego što razjasnimo koji gradovi nude najveće plate.

Prvo, treba da imate na umu da su neki od gradova sa najvišim srednjim platama ujedno i gradovi u kojima su najskuplji uslovi za život. To znači da iako je vaša plata možda veća u određenom gradu, možda ćete imati i veće troškove života, što bi moglo u potpunosti negirati povećanje plata. Na primer, San Hoze, San Francisko i Njujork mogu da nude veće plate od drugih država, ali su neki i od najskupljih za život.

Još jedan aspekt koji treba razmotriti je u kojoj vrsti industrije trenutno radite ili planirate da se prebacite. Prema američkom Birou za statistiku rada, najplaćeniji poslovi u državi su u oblasti medicine (uključujući anesteziologe, medicinske sestre, ortodonte i psihijatre), ili neke oblasti inženjeringa (uključujući inženjere leta, menadžere računarskih sistema i još mnogo toga).

Evo pune liste ogradova sa najvišim srednjim platama u Americi.

 

 

Izvor

COMMENTS

WORDPRESS: 0