Ovo je zvanično omiljena hrana amerikanaca – Ne, nisu u pitanju burgeri!

Ovo je zvanično omiljena hrana amerikanaca – Ne, nisu u pitanju burgeri!

Američka Komisija za sigurnost proizvoda tužila Amazon zbog navodne prodaje opasnih proizvoda
Google TV uvodi 800 besplatnih kanala
25 najboljih mesta za putovanje tokom februara u Americi

Ako biste mogli da jedete jednu te istu hranu do kraja svog života – šta bi to bilo? Istraživanje sprovedeno od strane The Harris Poll-a postavilo je ovo podsticajno pitanje Amerikancima širom zemlje. U anketi je učestvovalo više od 2.000 odraslih Amerikanaca, a rezultati su bili iznenađujući!

U sve više polarizovanoj zemlji, u kojoj ideooške razlike rezultiraju konfliktima i upiranjem prstiju, dobra je vest da se Amerikanci ipak mogu složiti oko onoga što je zaista važno: pizze.
Da, jedina hrana koju bi većina Amerikanaca želela jesti do kraja života je pizza, koju je 21% učesnika u anketi izabralo kao svoj odgovor. Pizza je pobedila šniclu (16%), takose (11%), testeninu (11%) pa čak i američki hamburger (13%). Imajte ovo na umu kada sledeći put budete davali napojnicu dostavljaču pizze, posebno kada je loše vreme.

Ovo nije prvi put da pizza dobija ovu čast putem Nacionalne ankete od pizzi u Kaliforniji. (Nije pristrasno, časna reč!) Rezultati su takođe pokazali da je pizza bila omiljena dnevna hrana kada varaju svoju dijetu, a skoro polovina oseća manje krivicu zbog konzumiranja pizze ako uključuje povrće, bilo kakav preliv ili koru na bazi povrća. Skoro svi anketirani milenijalci su rekli da će se odreći nečega tokom cele godine kako bi u bilo kom trenutku imali besplatnu pizzu; 43% bi se odreklo roze-a a 36% bi se odreklo avokada.

Izvor: RD 

COMMENTS

WORDPRESS: 0