Pet fantastičnih igrališta u Majamiju za posetu sa decom

Pet fantastičnih igrališta u Majamiju za posetu sa decom

Amerika preduzima nove korake za smanjenje dolazaka migranata
Upoznajte “Rođaka iz Amerike” – Aleksandar iz Nju Džersija, nova zvezda socijalnih mreža!
USCIS produžio period važenja obrasca I-693 – Imigracionog lekarskog pregleda

Od prostora u stilu kućice na drvetu do osvežavajućih vodenih atrakcija, ovde su neka od najboljih igrališta!

Tražite li prostor za igru ili igralište kako biste decu držali aktivnom i zabavljenom? Pored mnogih aktivnosti pogodnih za porodice koje možete raditi s decom ovde u Majamiju, tu je i veliki izbor zabavnih mesta na otvorenom gde mogu uživati tokom cele godine. Evo nekoliko neverovatnih igrališta koje deca mogu istražiti!

1. Park Amelija Erhart, Hialeah

Igralište Tom Sojer na ostrvu u Parku Amelija Erhart, u stilu tvrđave, san je svakog deteta zahvaljujući svojim strukturama za penjanje, vrteškama, toboganima, balans gredama, ljuljaškama i muzičkim instrumentima za igru, a sve to je potpuno dostupno. Sa površinom od 7.500 kvadratnih stopa, poznato je kao jedno od najvećih igrališta u sistemu parkova okruga Miami-Dade.

Na adresi: 401 E 65th St, Hialeah, FL 33013

2. Park Salvador, Koral Gejbls

Savršen za one toplije dane zahvaljujući obilnoj hladovini koju pruža svojim posetiocima, park Salvador ima odlično igralište. Možete očekivati da nađete tobogane, ljuljaške, prostore za penjanje, muzičke instrumente i najpoznatije: zip-lajn sa sedištem!

Na adresi: 1120 Andalusia Ave, Koral Gejbls, FL 33134

3. Pinecrest Gardens

Pustite mališane da se divlje zabavljaju na ovom maštovitom igralištu unutar Pinecrest Gardens-a koje je, što je značajno, pristupačno za osobe sa invaliditetom. Prepuno je životinjskih struktura u velikom formatu uključujući žabu, rampu guštera i vrtešku u obliku pauka, kao i tobogan sa valjcima, muzičke elemente i mini zoo vrt za susrete sa pravim životinjama.

Na adresi: 11000 Red Rd, Pinecrest, FL 33156

4. Park Flamingo, Majami Bič

Ovaj porodični park u srcu Južne Plaže sigurno će decu držati rashlađenom tokom celog leta. Ovde ćete naći teniske terene, igralište sa stenama za penjanje, fitnes centar i staze za šetanje, ovaj park ima i veliki deo sa vodenim atrakcijama. Tu su dva bazena; bazen sa osam traka za sve uzraste i vodeno igralište sa vodenim igračkama, vodopadom u obliku pečurke i vodenim igralištem za najmlađe.

Na adresi: 999 11th St, Majami Bič, FL 33139

5. Park Sugar Sand, Boca Raton

Ako se uputite do Boca Raton-a, povedite decu u park Sugar Sand površine 132 hektara gde mogu da se penju i spuštaju niz troetažno drveno igralište, ljuljaju napred-nazad na ljuljaškama i rashlade se na vodenom igralištu sa temom morskih životinja. Pored toga, tu su staze za prirodu, naučni explorium, vrteška i pozorište spremno za istraživanje!

Na adresi: 300 S Military Trail, Boca Raton, FL 33486

SECRET MIAMI 

COMMENTS

WORDPRESS: 0