Petar Stosić, EA: Poreski specijalsta za kamiondžije i male biznise

Petar Stosić, EA: Poreski specijalsta za kamiondžije i male biznise

Pogledajte koji su najbolji poslovi u Americi u 2019. godini!
Od Majamija do Londona za pet sati? American Airlines kupuje supersonične avione
Amerika zabranjuje WeChat i TikTok zbog nacionalne bezbednosti

U svetu gde su poreski zakoni često komplikovani i promenljivi, Petar Stosić,EA i njegov Tax Prep Services tim u stoje kao simbol pouzdanosti i stručnosti. Sa više od sedam godina iskustva kao Owner Operator, Stosić duboko razume izazove s kojima se suočavaju kamiondžije i mali biznisi kada je reč o poreskoj pripremi i planiranju.

Kao ovlašćeni IRS agent, Stosić pruža širok spektar poreskih usluga koje obuhvataju kako federalni tako i državni nivo, nudeći ne samo pripremu biznis i ličnih poreza, već i specijalizovane usluge kao što su izrada 1099 obrazaca, formiranje C Corpa, S Corpa, i LLC-ja, payroll, knjigovodstvo, ITIN aplikacije, kao i zastupanje u slučaju revizija i problema vezanih za IRS.

Agencija se nalazi na adresi 3553 W Peterson Ave #302 u Čikagu, EA Tax Prep Services postaje sve traženiji među kamiondžijama i vlasnicima malih biznisa koji traže transparentnost, efikasnost i pouzdanost u upravljanju svojim poreskim obavezama. “Naš cilj je da demistifikujemo proces poreza i omogućimo našim klijentima da donose prave odluke,” kaže Stosić, naglašavajući važnost individualnog pristupa i prilagođenih rešenja.

Za one koji traže profesionalnu podršku, EA Tax Prep Services možete dobiti pozivom na broj 352-339-6578 ili slanjem upita na info@sgtaxpro.com. Pored toga, zainteresovani mogu posetiti zvaničnu web stranicu www.sgtaxpro.com za više informacija o ponuđenim uslugama ili se povezati preko društvenih mreža, Instagrama @sgtaxpro i Facebooka na S&G Tax Pro.

U vremenu kada se poreski zakoni i propisi neprestano menjaju, imati poverenja u svog poreskog savetnika nikada nije bilo važnije. Petar Stosić, EA nastavlja da pružau neophodnu podršku i stručnost, olakšavajući klijentima put kroz kompleksni poreski sistem i pomažući im da maksimiziraju svoje poreske povlastice dok minimiziraju obaveze.

COMMENTS

WORDPRESS: 0