Planirate kupovinu kuće? Budite oprezni, ove 3 greške bi vas mogle koštati hipoteke

Planirate kupovinu kuće? Budite oprezni, ove 3 greške bi vas mogle koštati hipoteke

Velike gužve tokom “Art week”-a u Majamiju: Grad je u problemu sa infrastrukturom tvrde stručnjaci
Kupili ste kuću u Americi? Evo 12 stvari koje treba da uradite nakon što ste zvanično postali vlasnik
Tropska oluja Laura mogla bi pogoditi Floridu kao uragan prve kategorije

Put do vlasništva nad kućom popločan je mnoštvom mogućnosti za greške – od kojih bi vas mnoge mogle koštati hipoteke.

Ali ako nikada ranije niste kupili kuću, možda niste svesni tih potencijalnih grešaka.

Dakle, pitanje je, koje su najvažnije greške koje treba izbegavati tokom procesa kupovine kuće?

Nedavni članak iz The Mortgage Reports opisuje velike (i skupe!) Greške koje kupci treba da izbegavaju pri kupovini kuće, uključujući:

Maksimiziranje kreditnih kartica. Povećanje stanja na vašim kreditnim karticama može uticati na vaš odnos duga i prihoda, koji igra važnu ulogu u određivanju da li ste odobreni za hipoteku-i, ako je tako, koliko. Dug po kreditnoj kartici takođe može uticati na vaš kreditni skor(naročito ako se približite maksimumu svojih granica), što može uticati na kamatnu stopu na vašu hipoteku – i koštati vas desetine hiljada dolara tokom kredita.

Promena posla. Da bi se kvalifikovali kao solidni kandidati za hipoteku, zajmodavci žele da vide stabilnu istoriju posla i pouzdan prihod. Promena posla ili karijere dok prolazite kroz proces kupovine kuće može znatno otežati (ako ne i onemogućiti) obezbeđivanje finansiranja – pa ako razmišljate o preseljenju u novu kompaniju (ili u potpunosti o promeni karijere!), Sačekajte dok ne kupite svoj dom.

Potraga za kućom pre nego što dobijete prethodno odobrenje za hipoteku. Poslednja stvar koju želite da uradite je da uložite svoje vreme i energiju u pronalaženje doma – koji vam se sviđa a koji ne možete priuštiti. Ne znate koliko sredstava imate na raspolaganju dok ne prođete kroz proces pred -odobrenja – zato prođite kroz taj proces pre nego što počnete da tražite kuću.

 

Ukoliko planirate selidbu ili kupovinu nove nekretine veoma je bitno da imate tim profesionalaca koji će da vas edukuju tokom procesa i da vas zastupaju u najboljem mogućem vidu. Kada birate sa kojim ćete agentom da radite, bitno je da ih pitate za iskustvo, koje zvanja imaju (designations) i koliko su ljudi pomogli u poslednjih 12 meseci.

LX Realty nudi veliki izbor nekretnina na različitim lokacijama uz dugogodišnje poznavanje prilika na Floridi. Predstavljamo vam trenutno 5 najboljih ponuda za kupovinu i iznajmljivanje nekretnina u Majamiju!

House for sale –

Kuća sa bazenom, Fort Lauderdale $475,000.00, 3bd/2bath.

House for sale –

Pristup okeanu, Dania Beach, $659,000.00, 3bd/3bath 

 

House for sale –

Oakland Park – Bazen, sve novo, ključ u ruke $499,000.00, 3bd/2bath.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0