Počeo Miami Spice 2022: Lista restorana koji učestvuju

Počeo Miami Spice 2022: Lista restorana koji učestvuju

Dobijanje “zelene karte” na osnovu braka. Ovo su neophodni koraci u ovom procesu
Najbolje vrste poslova za dobijanje zelene karte na osnovu zaposlenja
Lutrija za “Zelenu Kartu 2023”. Evo koliko “zelenih” su dobili građani Srbije i bivše Jugoslavije

Miami Spice je stigao i trajaće od 01.avgusta do 30.septembra.

Program, sponzorisan od strane Greater Miami Convention and Visitors Bureau-a, prvobitno je dizajniran da privuče turiste u Majami.

Više od 100 restorana širom Miami-Dade-a je potvrdilo svoje učešće u Miami Spice-u, uključujući restorane u sledećim mestima: Allapattah, Aventura, Bal Harbour, Brickell, Coconut Grove, Coral Gables, the Design District, Doral, Kendall, Key Biscayne, Little Havana, Miami, Miami Beach, Miami Lakes, Pinecrest, South Miami, Sunny Isles Beach, Wynwood.

Još restorana će se pridružiti listi u narednim nedeljama kako se meniji budu finalizirali (Ako ste ugostitelj u Majamiju, još nije kasno da učestvujete. Od restorana se traži da pošalju email na MiamiSpice@gmcvb.com za detalje o tome kako da budu deo Miami Spice-a).

Cena za Miami Spice ručak i branč ostaje na pristupačnih 28 dolara za obrok od tri jela. Ove godine, večera funkcioniše na dvoslojnom sistemu sa opcijama za 45 i 60 dolara za menije od tri jela za večernji obrok. Sve cene ne uključuju porez, napojnicu i (u većini slučajeva) pića.

Ipak, svaki Miami Spice obrok u proseku ima popust od 30 do 40 procenata u odnosu na redovni obrok u svakom restoranu, što ga čini promocijom koju obožavaju stanovnici Majamija.

Zvanična stranica Miami Spice-a (koju možete videti klikom OVDE) navodi restorane koji učestvuju. Meniji će biti dodati za svaki restoran u narednim nedeljama. Evo rasporeda učesnika (po okruzima) sa još restorana koji će kasnije biti dodati.

Izvor: Miaminewtimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0