Pomozimo Milošu da dobije najvažniju bitku života, treba mu 100.000 dinara za lečenje!

Pomozimo Milošu da dobije najvažniju bitku života, treba mu 100.000 dinara za lečenje!

Evo zbog čega je važno da se prijavite za popis stanovništva u SAD
Rekordne cene nekretnina u Majamiju uprkos padu prodaje i visokim kamatama
Novi zakon zabraniće prodaju alkohola posle 2 sata ujutru na South Beach-u tokom “Spring Break-a”

Miloš Stojanović iz Prokuplja već 16 godina bije bitku sa opakom bolešću. Od 2004. godine boluje od tumora vilice i trpi nesnosne bolove. Kada mu je odstranjen sa jedne strane pojavio se na drugoj, a nedavno mu je otkriveno i zamućenje u staklastom delu oka.

Terapija koja uključuje lekove i kapi za oči je jako skupa, dok je za operaciju u Srbiji potrebno između 400 i 500 evra. Sve ove tegobe prati i otežano kretanje, kao i hematom u nozi.

“Miloš je imao tri operacije, dve tumora vilice, jednu noge, preti mu četvrta jer ima ablaciju mrežnjače. Noge ga bole, jedva hoda, a vilica mu često krvari. Kako bi mu se bar malo smanjili bolovi, potrebno mu je banjsko lečenje, što mi nismo u mogućnosti da mu obezbedimo. Za terapije u banji nam je potrebno 100.000 dinara, za nekoliko odlazaka u toku godine, kaže Miloševa majka Jasmina.

Porodica Stojanović živi na rubu egzistencije i nije u mogućnosti da obezbedi ovu neophodnu terapiju za svog sina, jer nekad čak ni za hranu nemaju dovoljno.

– Već 24 godina smo podstanari, nemamo krov nad glavom. Kad kasnimo sa plaćanjem i 2 dana vlasnici kuće znaju da prave problem, da nas maltretiraju, tako da sa bolesnim i operisanim detetom svakog dana mogu da završim na ulici, kaže Jasmina Stojanović, i dodaje:

-Novac nam je potreban i za hranu koju on sme da jede, jer je na 80% namirnica alergičan, tako da je više gladan nego sit.

Ako ste u mogućnosti pomozite Milošu uplatom na sledeći račun:
Agricole banka: 330-4700100324934-62

Instrukcije za uplate iz inostranstva:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris
Acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficiary: 59:
IBAN RS35330473020129756036
Miloš Stojanović, Donja Konjuša BB Srbija

Izvor: Serbian Times / porodica Stojanović

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0